VIII. Jókai Mór Vers- és Prózamondó Tábor

VIII. Jókai Mór Vers- és Prózamondó Tábor

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 2011. július 2-7. között Komáromban nyolcadik alkalommal szervezi a Jókai Mór Vers-és Prózamondó Tábort az alapiskolák tanulói részére.

Ez a tábor a verset szerető és a versben élő tehetséges gyermekek tábora, mely egyben felkészülés az elkövetkező versenyekre, fesztiválokra, de másrészt a gyermekek adottságainak és a tehetség kibontásának is a tere.
A foglalkozásokat hazai és magyarországi szakemberek végzik. Programkínálatunkban szövegválasztás, szövegelemzés és előadás, beszédtechnikai foglalkozások, valamint balatonfüredi tanulmányút szerepel. A hét folyamán a tanulókra pedagógusok felügyelnek és szervezik a táborozók szabadidejét.
A tábor részvételi díja bentlakóknak 50.-EUR, hazajáróknak 25.-EUR. A táborozók ellátásának további költégeit az SZMPSZ pályázati forrásból fedezi. Jelentkezni az SZMPSZ honlapjáról (www.szmpsz.sk) letölthető jelentkezési lapon lehet 2011. június 10-ig.
Bővebb információt Jókai Tibor irodavezető ad a 035 7714 755 vagy a 035 7713 572 telefonszámokon.
Jelentkezési lapot a következő címekre várjuk. Levélben: SZMPSZ  P.O.BOX 49., 945 01 Komárno, e-mailon:  szmpsz@szmpsz.sk .
Magas létszám esetén a gyerekek besorolását a különböző vers-és prózamondó versenyeken, fesztiválokon való részvétel és a jelentkezési sorrend alapján fogjuk meghatározni.
Részletes programot a visszajelzéssel küldünk.

forrás: SZMPSZ

Dátum: 2011-05-12
Helyszín: Komárom,

Csatolmányok:



Hagyj üzenetet