Tájékoztató találkozó a Nyitott könyvtár című pályázathoz

Tájékoztató találkozó a Nyitott könyvtár című pályázathoz

A Nyitott Könyvtár elnevezésű pályázati programot meghirdető Kárpátok Alapítvány információs találkozóra hívja a pályázat iránt érdeklődőket.

Ezen a megbeszélésen tájékozódhatnak a program feltételeivel, a projekt és a költségvetés elkészítésével kapcsolatban, valamint projektötleteiket is megvitathatják az alapítvány munkatársaival.

A találkozóra 2011. június 14-én, kedden kerül sor 10.00 órai kezdettel a kassai Ján Bocatio Közkönyvtár első emeleti Zenei részlegén a Fő utca 48. szám alatt. A találkozó időtartama kb. 2 óra.

A helyszín befogadóképessége miatt minden szervezettől csak egy személyt vehet részt a találkozón. A részvételi szándékot a rastislav.kral@karpatskanadacia.sk címen jelezzék június 8-ig, az üzenetben a személy és a szervezet nevét kérik feltüntetni.

Az alapítvány munkatársai arra kérik a résztvevőket, hogy előre tanulmányozzák át a felhívást és a pályázati űrlapot, hogy konkrét kérdésekkel érkezzenek a találkozóra.

A Nyitott könyvtár program célja visszahozni a könyvtárak "régi dicsőségét" és támogatni azon aktív igyekezetüket, hogy odavonzzák az olvasókat és a szolgáltatásaikat igénybe vevőket, egyúttal a különféle társadalmi csoportok által aktívan használt nyitott közösségi terekké alakuljanak. A programot a Kelet-szlovákiai Áramszolgáltató (VSE) Csoport Alapja finanszírozza és a Kárpátok Alapítvány működteti.

Honlapunkon már hírt adtunk a Nyitott könyvtár program részleteiről:

http://www.niton.sk/rozsnyovidek/hu/6/hirek/0/2011-05-10/2/29/nyitott_konyvtar_palyazati_felhivas

Dátum: 2011-06-03
Helyszín: Kassa,


Hagyj üzenetet