Nyári aukció a kutyamentő szervezet javára

Nyári aukció a kutyamentő szervezet javára

A rozsnyói OZ Život je PES polgári társulás meghirdette második árverését, melynek bevételét a társulás tevékenységére és az elhagyott, bántalmazott állatok megmentésére fordítják.

Az elektronikus árverés a szervezet Facebook-oldalánzajlik, az albumban láthatók az árverésre adományozott tárgyak, melyekre licitálni lehet, a hozzászólásokban pedig megtalálható az aktuális legutolsó ajánlat.Az árverés 3 hétig tart, 2012. május 14-én kezdődött és június 4-én 18.00 órakor zárul.

Az árverés menete egyszerű: a kiszemelt tárgyért olyan összeget kell ajánlani, mely magasabb a kikiáltási árnál illetve az előző kommentben szereplő licitnél. A kikiáltási ár szinte minden tételnél 1€ összegről indul. A tárgyat természetesen az nyeri meg, aki a legtöbbet ajánlja érte, az utolsó, pontosan 18.00 óráig elküldött ajánlatot, kommentet veszik figyelembe.

Az árverés lezárása után a szervezők megszólítják a sikeres licitálókat, akik miután az adott összeget befizették az OZ Život je PES számlájára: 12 446 405/5200 OTP bank, postán kapják meg a portékát. A postaköltség a csomag nagyságától függően 1–3 euro. Rozsnyóról és környékéről árverezők személyi igazolványuk felmutatása után személyesen is átvehetik a tárgyakat.

Az árverés egyetlen szabálya, hogy a résztvevők becsületesen, felelősségteljesen, komoly szándékkal kapcsolódjanak be a licitbe. Ha az árveréssel kapcsolatos kérdése, gondja van vagy szeretné véleményét kifejezni, keresse a szervezők képviselőjét: Lenka Lenushka Majtányiová. A szervezők köszönetüket fejezik ki mindazoknak, akik felajánlották az árverésre szánt tárgyakat.

pr-, www.rozsnyovidek.sk

Dátum: 2012-05-22


Hagyj üzenetet