A Rozsnyói Kulturális Nyár júliusi programjai

A Rozsnyói Kulturális Nyár júliusi programjai

A helyi szervezetek Rozsnyó város kezdeményezésére júliusban és augusztusban szeretnék felpezsdíteni a főtér kulturális életét, ezért a nyári szünet két hónapja alatt minden vasárnap 16.00 és 18.00 óra között különféle programok várják az érdeklődőket – helyieket és idelátogató turistákat egyaránt.

kult nyár július
A Rozsnyói Kulturális Nyár elnevezésű rendezvénysorozat első fellépője július 10-én a Retro Music Band lesz, az együttes a (közel)múlt slágereivel, örökzöld dallamokkal szórakoztatja majd a közönséget. Július 17-én a Rozsnyói Művészeti Alapiskola tánccsoportja és zenekara lép a főtér északi részén található kisszínpadára. Ezen a vasárnapon a műsoron kívül kreatív foglalkozásokat is szerveznek a látogatóknak. A Rozsnyói Szabadidőközpont sportprogramokkal készül július 24-re, 31-én pedig alkotóműhelyben tölthetik el a délutánt a gyerekek, a Rozsnyói Bányászati Múzeum munkatársai vezetésével kis aranyásókká válnak, de a pásztorélet kellékeivel, a kolompokkal is megismerkedhetnek. A szervezők felhívják a látogatók figyelmét, hogy kedvezőtlen időjárás esetén a program elmarad.
Érdemes minél több rendezvényre ellátogatni, hiszen a résztvevők július 10-én egy kis könyvet kapnak, amelybe a szünidő folyamán minden vasárnap gyűjthetik a pecsétet. Azokra a látogatókra, akik legalább négy vasárnapi programba bekapcsolódnak, meglepetés vár.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet