Nyári kézműves tábor – a szövő- és fazekasműhelyben is alkothatnak a gyerekek

Nyári kézműves tábor – a szövő- és fazekasműhelyben is alkothatnak a gyerekek

A rozsnyói székhelyű Gömöri Művelődési Központ idén nyáron is várja kézműves táborába az alkotni vágyó gyerekeket. A napközis tábor résztvevői hagyományos technikákat próbálhatnak ki a szövő-, illetve fazekasműhelyben, de ellátogatnak a csillagvizsgálóba is. Az idei tábor érdekességeként a csemeték megismerkednek egy egyszerű gömöri étel elkészítésével és ritmushangszert is alkothatnak.

A kézműves táborba 7-től 15 éves korig jelentkezhetnek a gyerekek, a helyszín a Gömöri Hagyományok Háza (Betléri utca 8.). A program két időpontban, július 10-től 14-ig, valamint július 31-től augusztus 4-ig valósul meg, naponta 7,30 és 16,00 óra között. A résztvevők maximális létszáma egy műhelyben 10 fő. A részvételi díj 100,- €/5 nap, magába foglalja a biztosítást, a vezetők munkáját, pedagógiai felügyeletet, anyagköltséget és munkaeszközöket, éttermi ebédet, gyümölcsöt, innivalót, oklevelet. Bővebb tájékoztatást a munkova@gos.sk, gos@gos.sk e-mail címeken vagy a 0917 760 947-es telefonszámon nyújtanak.

“Örülünk, hogy a rendezvényeink iránt egyre nagyobb az érdeklődés” – nyilatkozta Helena Novotná, a Gömöri Művelődési Központ (GOS) igazgatónője. “A szünidőben a nyári táboron kívül további kézműves programokat is tervezünk a Gömöri Hagyományok Házának műhelyeiben a felnőtt érdeklődők és a gyermekes családok részére”.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet