Úton-útfélen Közép-Európában

Úton-útfélen Közép-Európában

Pillangó, mosolygó arcok, sínpár, virágok… Hogy mi bennük a közös? Mindegyiket egy gyönyörű fotón örökítették meg a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem hallgatói, akik a pillanatképeiket be is nevezték az Idegenforgalmi Tanszék által rendezett fotóversenyre.

A megmérettetés feltétele csupán az volt, hogy a beküldött fotók valamilyen közép-európai városban/országban készüljenek (Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Magyarország, Ausztria), s hogy ezek az alább felsorolt három téma egyikébe illeszkedjenek:
1. természet és vidék
2. világvárosok és városok
3. emberek és kultúra


2017. október 20-án lezárult a nevezés, a pályamunkákat pedig kiállították a KeTK aulájában, ahol minden hallgató szavazhatott a neki legjobban tetszőre. S hogy a diákok még nagyobb kedvvel szavazzanak, a voksolók között is értékes nyereményeket sorsoltak ki.


A megmérettetésre összesen 31 fotót neveztek be, melyek mindegyike nagyon jól megragadta egy-egy pillanat hangulatát. A képeket nemcsak a diákok, hanem egy profi fotós, valamint egy hat szakértőből álló zsűri is értékelte.


A verseny kiértékelésére 2017. november 15-én került sor a dékáni tanácsteremben, ahol a nyertesek átvehették nyereményeiket. Az első kategória győztese Hrončeková Michaela, aki Asus tabletet nyert a Microcomp jóvoltából, a második kategória nyertese, Varga Natália, félpanziós ellátást nyert két éjszakára, két fő részére, korlátlan wellness-használattal a Wellness Hotel Diplomat**** jóvoltából, a harmadik kategóriában pedig Malá Viktória vitte el a pálmát, ő egyéjszakás szállást nyert két fő részére a Hotel Devínben**** korlátlan wellness-használattal. A szavazók közül Bugár Zsófia és Horváth Noémi voltak azok a szerencsések, akik hat alkalmas belépőt nyertek a Wellness Hotel Patince**** medencevilágába, s emellett a Kaštieľ Mojmírovce**** úszómedencéjébe szóló bérlettel is gazdagabbak lettek.
Minden versenyzőnek köszönjük a részvételt, és szívből gratulálunk a győzteseknek!

Schvikker Barbara

 



Hagyj üzenetet