Színész szeretnél lenni? Jelentkezz az Actores Színháznál!

Színész szeretnél lenni? Jelentkezz az Actores Színháznál!

A rozsnyói Actores Városi Színház pályázatot hirdet színészi pozíció betöltésére, a készülő (szlovák nyelvű) darabokban való együttműködésre. A válogatásra 2019. február 8-án 15:00 órától kerül sor a színházban (Šafárik utca 20.).

A jelentkezés feltétele a folyamatban lévő vagy befejezett színészi tanulmányok, életkor minimum 17 év. A jelentkezőknek rövid személyes bemutatkozással, max. 2-3 perces, szabadon választott monológgal, 2 szabadon választott dallal (kísérettel) és mozgásos etűddel kell készülniük. Az írásos jelentkezéseket rövid életrajzzal és fényképpel február 7-ig várják az actores@actores.sk e-mail címre, a tárgyhoz tüntessék fel: Konkurz 2019. A színház vezetése értesíti a pályázat résztvevőit, hogy az útiköltséget nem áll módjukban visszatéríteni.

 

  • rozsnyovidek, kép: pixabay.com

Kérjük, közösségi oldalán ossza meg barátaival, ismerőseivel programajánlóinkat, írásainkat, hogy minél több emberhez eljussanak! Köszönjük!

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent összes saját tartalom szerzői jogvédelem alatt áll, a szerkesztőség engedélye nélkül tilos az írások, képek egészének vagy bármely részének felhasználása, másolása, utánközlése!



Hagyj üzenetet