A kis polip és barátainak óceáni kalandjai – animációs film a moziban

A kis polip és barátainak óceáni kalandjai – animációs film a moziban


Esemény részletek


A rozsnyói Apollo Mozi munkatársai ebben a hónapban is gondoltak a gyerekekre, 2019. március 17-én, vasárnap délután 16.00 órától egy családi animációs filmet vetítenek a Gömöri Hagyományok Házában (Betléri u. 8.). A belépő 2 €.

PRÍŠERKY POD HLADINOU / Deep / Csápi – Az óceán hőse
(spanyol-amerikai-belga családi animációs film, 2017, 92 perc )
Rendező: Julio Soto Gurpide
Csápi, a kalandvágyó kis polip, Evó, a tudálékos horgászhal és Alíz, az izgága makréla, a három jóbarát az óceán legmélyén, egy varázslatos világot rejtő árokban él. Sok-sok évvel azután, hogy az óceánok szintje megemelkedett, és az emberiség elhagyta a Földet, a különleges vízi lények továbbra is gondtalanul lubickolnak az oltalmat adó végtelen mélységben. Ám egy nap egy váratlan baleset szétrombolja a védelmet nyújtó otthonukat, és a közösség őrzője, a hatalmas Kraken egy fontos küldetéssel bízza meg a kis polipot. 
Csápi barátaival karöltve nekivág az ismeretlen óceánnak, hogy új hazát keressen mindannyiuk számára. Az elszánt herkentyű csapatra tengernyi kaland és móka vár, miközben rémisztő ellenségekre és kedves barátokra is szert tesznek. A kissé vérszomjas murénával, Maurával kiegészülve olyan helyekre is eljutnak, mint a víz borította New York, a híres-nevezetes Titanic roncsok vagy a jeges sarkvidék. De vajon sikerül megmenteniük az óceánt, hogy az újra a világ legbulisabb helye legyen? (port.hu)

 

A havi moziműsor:

Az Apollo Mozi márciusi műsora

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet