Digitális lábnyomok – beszélgetés Horváth Dávid online marketing szakértővel

Digitális lábnyomok – beszélgetés Horváth Dávid online marketing szakértővel


Esemény részletek


Januárban újra egy érdekes téma kerül terítékre a szülők iskolájában. A rozsnyói Óvoda, Fábry Zoltán Alapiskola és Szakközépiskola (Komensky u. 5.) ad otthont a “Digitális lábnyomok” című előadásnak 2019. január 25-én, pénteken 15:00 órai kezdettel. A beszélgetést Horváth Dávid, online marketing szakértő és tanácsadó vezeti.

Digitális lábnyomok

A digitális gyermek így születik vagy azzá válik? Mit tehetünk mi szülőként? Hogyan válhatunk tudatos digitális fogyasztókká és hogyan hathatunk gyermekünk média fogyasztására? Mi az a digitális lábnyom, amit magunk után hagyunk és mi az a digitális tudás, amit átadunk a következő nemzedéknek?

Emlékszel még, mikor a pároddal először lapoztátok végig egymás gyermekkori fényképalbumát. Az a pironkodás és egymásra mosolygás, amit ekkor éltetek át, még dereng?! De milyen lesz a következő generáció öröksége, ha már születésétől minden kép és élmény online lesz? Akarom én ezt?
Milyen információkat adok meg magamról, gyermekemről online? És hogyan épül erre évről-évre egyre nagyobb üzlet?! 
Vagy amiről nem tudok, az nem fáj? Miből élnek valójában a legnagyobbak: Google, Facebook.

És végül beszéljünk a függőségekről… Meg arról, ami az én gyermekemmel úgysem történhet meg: az internetes zaklatás vagyis cyberbullying. 

 

  • rozsnyovidek/ringató


Hagyj üzenetet