ELMARAD! M/ámor vagy amit akartok – a XII. Thália Fesztivál programjában

ELMARAD! M/ámor vagy amit akartok – a XII. Thália Fesztivál programjában


Esemény részletek


A Thália Színház értesíti a nézőket, hogy a november 23-i M/Ámor, vagy amit akartok című előadás technikai okok miatt ELMARAD !!!

M/ámor vagy amit akartok címmel láthatja a kassai Thália Színház közönsége a Terminál Workhouse és a Manna Kulturális Egyesület közös előadását november 23-án, pénteken 19 órától. A darab a XII. Thália Fesztivál egyik vendégelőadása.

Makkoshotyka polgármesterének egyetlen lánya holnap tartja esküvőjét a falu volt TSZ-elnökének fiával. Az egész község lázasan készül, ám – ahogy az már lenni szokott – a dolgok nem mennek simán. Az esküvő előtti éjjelen a falu kocsmárosa és a Sztárlájt partiszerviz által delegált csapos-zenész-humánmanipulátor fondortudományos pálinkájával jól megkavarják a szerelmesek életét. Előbukkannak a legféltettebb titkok, meg a sámándob, meg a kisgömböc és minden szál összegabalyodik. Mert minek a varázslat, ha a valóság is meghökkentő dolgokra képes?
A Shakespeare-komédiák sajátos dramaturgiáján alapuló, ízig-vérig mai vígjátékot mutat be a Terminál Workhouse fiatal alkotókból álló csapata, egy kis magyar valósággal megfűszerezve.

Főszerepben: Gerlits Réka, Géczi Zoltán, Molnár Gusztáv, Kálóczi Orsolya/Bakonyi Alexa

Jegyek elővételben a Thália Színház szervezési osztályán, a +421 55 623 36 43-as telefonszámon vagy az info@thaliaszinhaz.sk e-mail címen rendelhetők.

 

A Thália Fesztivál további novemberi programjai:

  • rozsnyovidek/www.thaliaszinhaz.sk


Hagyj üzenetet