Nyári mozi a csillagok alatt: Mielőtt megismertelek

Nyári mozi a csillagok alatt: Mielőtt megismertelek


Esemény részletek


A Gömöri Művelődési Központ mellett működő Apollo Mozi a nyári hónapokban ismét a csillagos ég alá költözik. A szabadtéri vetítések helyszíne hagyományosan a rozsnyói csillagvizsgáló, a belépő 2 €, illetve kulturális utalványt is elfogadnak.

A következő vetítésre 2018. augusztus 16-án 20.30 órakor kerül sor:

Predtým ako som ťa poznala 

Mielőtt megismertelek / Me Before You

amerikai romantikus film, 2016, 110 perc, 16 éven aluliaknak nem ajánlott

rendező: Thea Sharrock

szereplők: Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman, Charles Dance

A szerelem gyakran ott talál ránk, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk.
Louisa “Lou” Clark (Clarke) egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse.
Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi “kastélyban” kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin), aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult, cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük – és a szívük – nem várt módon változik meg. (port.hu)
– pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet