Szórakozás és gasztronómia – a Kecsői Falunapok kínálata

Szórakozás és gasztronómia – a Kecsői Falunapok kínálata


Esemény részletek


Június utolsó napján kezdődnek a Kecsői Falunapok, az eseményre immár 22. alkalommal kerül sor. A programban kultúrműsor, focibajnokság, gyermekprogram, versenyek, tűzijáték, tábortűz és utcabál is szerepel.

2017. június 30-án, pénteken 17.00 órakor lesz a falunapok ünnepélyes megnyitója a főtéren és a honfoglalási emlékmű megkoszorúzása. Ezután ökumenikus istentiszteletet tartanak az evangélikus templomban, majd 18.00 órától következik a kultúrműsor a község főterén. A napot tűzijáték és tábortűz zárja a futballpályán.

Július 1-én, szombaton délelőtt 10.00 órától a gyermekek ügyességi vetélkedője zajlik, délután a kicsik ugrálhatnak a felfújható zsiráfban, lesz ezen kívül lovaglás, erőpróba, rodeo bika és kispályás labdarúgó torna. A nap folyamán a VI. Kecsői Gasztronómiai Napok finomságai várják a látogatókat, készül többek között kecsői gulyás, babgulyás, sült hal, pacalpörkölt és lángos, de frissítők, fagylalt és egyéb meglepetések is kaphatók majd a helyszínen. Este a főtéren zajló utcabálban szórakozhat a falunapok közönsége, zenél a Harmony Band.

 – pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet