Rozsnyói Kulturális Nyár: magyar éneklőcsoportok lépnek fel a főtéren

Rozsnyói Kulturális Nyár: magyar éneklőcsoportok lépnek fel a főtéren


Esemény részletek


Augusztusban is folytatódnak a Rozsnyói Kulturális Nyár programjai, melyek minden vasárnap délután a város főterének északi részén szórakoztatják a közönséget. Az immár ötödik alkalommal megvalósuló nyári rendezvénysorozat kínálatában több koncert, színházi előadás, valamint sportrendezvény és folklórműsor is szerepel, mindez hagyományosan 16:00 órai kezdéssel. Idén újdonságképpen a vasárnapi műsorok mellett péntek esti koncerteket is szerveznek a történelmi városháza udvarában.

Augusztus 23-án 16:00 órától magyar éneklőcsoportok lépnek a Rozsnyói Kulturális Nyár színpadára. A város és a helyi Csemadok alapszervezet együttműködésével létrejött műsor szereplői a szádalmási Bokréta, a krasznahorkaváraljai Csattogó és a jólészi Cházár András népdalkör, a zenét Gebe János zenekara szolgáltatja. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, a belépés ingyenes. Kedvezőtlen időjárás esetén a programot a történelmi városháza 2. emeleti kongresszusi termében szervezik meg.

A szervezők tájékoztatják a közönséget, hogy a rendezvényről kép- és hangfelvétel készül, továbbá felhívják a figyelmet, hogy a nézők kötelesek betartani a közegészségügyi hatóság járványellenes intézkedéseit.

  • pr-i, rozsnyovidek, fotó: roznava.sk


Hagyj üzenetet