HÉTVÉGI PROGRAMOK – összefoglaló

HÉTVÉGI PROGRAMOK – összefoglaló

Nézzük, mit csináljunk ezen a hétvégén?
Az előrejelzések szerint többnyire felhős égboltra számíthatunk Rozsnyón és környékén, a pesszimistább jóslat szerint 13-14 fok lesz, az optimistább szerint akár 19-21 is lehet, ez éppen ideális a természetjárásra, erre két szombati tippünk is van:

GÖMÖRHORKÁN karsztjelenségeket bemutató TANÖSVÉNYT AVATNAK, találkozó fél kilenckor a Kövirózsa Panzió udvarán.
A szomszédban, az Aggteleki Nemzeti Park területén is lesz TÚRA, a VÖRÖS-TÓ környékén a vízben élő állatokkal ismerkedhetünk meg öt órai indulással.

A helyi folklór kedvelőinek remek programajánlatunk van: a DERNŐI kultúrházban szombat reggel 9-től délután 16.00-ig GÖMÖRI TÁNCOKAT OKTAT Richtarčik Mihály.
Aki másfajta mozgásra vágyik, annak az AEROBIC NAPOT javasoljuk, kezdés délután kettőkor a ROZSNYÓI városházán.

ROZSNYÓ főterén 9.00-kor kezdődik a VETERÁN AUTÓK TALÁLKOZÓJA, az autó matuzsálemeket a lakótelepen és több környékbeli községben is megcsodálhatjuk.

És végül a TÁBORTÜZEK! Lesz belőlük jónéhány, koncerttel, gitározással, szövegcentrikus dalokkal fűszerezve… a teljesség igénye nélkül:
6-án, pénteken KŐRÖSBEN,
7-én, szombaton este héttől pedig SZILICE, LEKENYE, nyolctól JÓLÉSZ és HOSSZÚRÉT határában gyúlnak ki a hagyományos május eleji tábortüzek. Éjjel hűvösebb lehet ( 2 és 6 fok között), úgyhogy aki a tábortűzhöz készül, öltözzön melegen vagy húzódjon közelebb a tűzhöz, gondolom, a lélekmelegítő beszerzését nem kell külön javasolni 🙂

Remélem, sikerült kedvet csinálni valamilyen hétvégi programhoz.
Mindenkinek szép hétvégét és jó szórakozást kívánunk!

Szolgálati közlemény: Várjuk a kulturális, művelődési, sport, szabadidő és egyéb programok szervezőinek jelentkezését, szívesen megjelentetjük a programajánlókat, plakátot, szórólapot, de a lezajlott rendezvényekről szóló fotók és egyéb híradások is jöhetnek: rozsnyovidek@gmail.com
Köszönjük, a szerk.

Dátum: 2011-05-05
Helyszín: Rozsnyó, és környéke


Hagyj üzenetet