Felhívás: Pályázatíró és projektmenedzsment képzés

Felhívás: Pályázatíró és projektmenedzsment képzés

A Kárpátok Alapítvány képzést szervez civil szervezetek számára, melynek célja, hogy továbbképezzék magukat az uniós projektek készítése és megvalósítása terén.

A tréning 2012. március 19-22. között zajlik Kassán, a Kulturális-közösségi Központban (Jedlíkova 7).  Négy napig tart, napi 8 órában, melynek végeztével a résztvevők oklevelet kapnak.
A képzés programja a projektírás és megvalósítás valamennyi fázisával foglalkozik. A résztvevők elméleti előadások, az elmélet gyakorlati példákon való alkalmazása, viták, csoportos munka és az eredmények bemutatása révén sajátíthatják el a hasznos tudnivalókat.

Jelentkezési határidő: 2012. március 12.
Részvételi díj: 25 euro
Az étkezés, szállás és utazás költségeit a résztvevők állják.

Mivel a résztvevők száma korlátozott, a Kárpátok Alapítvány nagyobb számú érdeklődés esetén választani fog a jelentkezők közül.

A képzés megvalósítója az Academia Istropolitana Nova, a Kárpátok Alapítvány partnere az Egy lépés előre – civil szervezetek fejlesztése című programban. A kelet-szlovákiai civil szektor oktatását, fejlesztését és fenntarthatóságát segítő program a RWE IT Slovakia Kft. támogatásával valósul meg.

Bővebb információ a Kárpátok Alapítvány honlapján olvasható.

pr-, www.rozsnyovidek.sk

Dátum: 2012-02-22


Hagyj üzenetet