Pályázati felhívás: Az ügyfél nyelvén

Pályázati felhívás: Az ügyfél nyelvén

Tíz sikeres pályázó, vállalkozó ingyenes hirdetési lehetőséget nyer a szlovákiai magyar sajtótermékek valamelyikében!

Az Anyanyelvünkért Polgári Társulás az „Ügyfél nyelvén” című nyelvhasználati kampánya keretében pályázatot hirdet azon dél-szlovákiai vállalkozások számára, amelyek a magyar nyelv megfelelő használatával külön figyelmet szentelnek magyar ajkú ügyfeleiknek. A pályázaton való részvétel feltétele, hogy az adott vállalkozás az ügyfelek fogadására szolgáló épületein, azok helyiségeiben található feliratok többségét magyarul is feltüntesse.

A pályázók 2012. március 12-ig küldhetik be az Anyanyelvünkért Polgári Társulás elérhetőségeire a magyar nyelvű feliratok meglétét igazoló képeket. A pályázó egyben nyilatkozik arról, hogy vállalkozásának az ügyfelek fogadására szolgáló épületein, helyiségeiben található feliratok többsége magyarul is fel van tüntetve.

A fenti feltételeket teljesítő pályázók között az Anyanyelvünkért Polgári Társulás tíz darab ingyenes hirdetési lehetőséget sorsol ki. Az ingyenes hirdetés minden nyertes pályázó részére egy darab hirdetést jelent a következő mediális partnereink valamelyikében: Új Szó, Szabad Újság, Csallóköz, Bumm.sk, Parameter.sk, Felvidek.ma, Hirek.sk. A hirdetéseket 2012. március 31-ig jelentetik meg mediális partnereink.

Elérhetőségeink:
Anyanyelvünkért Polgári Társulás
E-mail: anyanyelvunkert.pt@gmail.com
Levélcím: Záhradnícka 828/5, 945 01 Komárno

forrás: Fórum Információs Központ, Anyanyelvünkért Polgári Társulás

pr-, www.rozsnyovidek.sk

Dátum: 2012-02-29


Hagyj üzenetet