Második pályázatíró és projektmenedzsment képzés

Második pályázatíró és projektmenedzsment képzés

A Kárpátok Alapítvány újabb képzést szervez olyan civil szervezetek számára, melyek szeretnék továbbképezni magukat az uniós projektek készítése és megvalósítása terén.

A tréning 2012. június 4-7. között zajlik Kassán,a Kulturális-közösségi Központban (Jedlíkova 7). Négy napig tart, napi 8 órában, melynek végeztével a résztvevők oklevelet kapnak.
A képzés programja a projektírás és megvalósítás valamennyi fázisával foglalkozik. A résztvevők elméleti előadások, az elmélet gyakorlati példákon való alkalmazása, viták, csoportos munka és az eredmények bemutatása révén sajátíthatják el a hasznos tudnivalókat.Jelentkezési határidő: 2012. május 27.
Részvételi díj: 25 euro
Az étkezés, szállás és utazás költségeit a résztvevők állják.

Mivel a résztvevők száma korlátozott, a Kárpátok Alapítvány nagyobb számú érdeklődés esetén választani fog a jelentkezők közül.

A képzés megvalósítója az Academia Istropolitana Nova, a Kárpátok Alapítvány partnere az Egy lépés előre – civil szervezetek fejlesztése című programban. A kelet-szlovákiai (Kassa és Eprjes megyei) civil szektor oktatását, fejlesztését és fenntarthatóságát segítő program a RWE IT Slovakia Kft. támogatásával valósul meg.

Bővebb információ a Kárpátok Alapítvány honlapján olvasható.

pr-, www.rozsnyovidek.sk

Dátum: 2012-05-22


Hagyj üzenetet