Szavazz, segíts és nyerj!

Szavazz, segíts és nyerj!

 

Lekenye község pályázata, melyet a buszmegálló felújítására nyújtottak be az SPP Alapítvány felhívására, bekerült a Kelet-Szlovákiából kiválasztott projektek közé, amelyekből csak a 12 legtöbb szavazatot elnyert kivitelezése lesz anyagilag támogatva.

A kis falunak jelenleg csupán 280 lakosa van, és olyan nagy városokkal versengenek kategóriájukban mint Kassa, Eperjes vagy Bártfa. Tisztában vannak azzal, hogy csekély az esélyük, de elhatározták, hogy nem adják fel. Megpróbálnak elegendő szavazatot szerezni, főleg, hogy a tavalyi megmérettetés során csupán 48 szavazattal maradtak le a támogatásról.

Lekenye község pályázata, melyet a buszmegálló felújítására nyújtottak be az SPP Alapítvány felhívására, jelenleg nincs előkelő helyen abban az internetes szavazásban, melyben csak az első hat lesz anyagilag támogatva.

Nagy városokkal és falvakkal szálltak ringbe, és folyamatosan gyűjtik a szavazatokat, de sajnos ez még mind kevés…. Szavazni mobiltelefon segítségével június 20-ig a következő linken lehet:
http://www.sppolocne.sk/sk/prihlasene-projekty/detail-projektu/276?1=1&region=1&category=2&order=votes

A szavazás ingyenes, és a szavazók értékes díjakat is nyerhetnek.
Kérünk minden kedves olvasót, szavazzon ránk, és vonjon be rokonokat, barátokat is a szavazásba! – szól a község felhívása.

Ez csak az Önök önzetlen segítségével sikerülhet! Tisztelettel kérünk mindenkit, aki csak teheti, támogassa szavazatával pályázatunkat! A szavazók automatikusan bekerülnek egy sorsolásba, melyen értékes díjakat is nyerhetnek. Kérem, segítsenek, hogy pici falunk támogatást kapjon!” – köszönettel: Lekenye község önkormányzata.

“A jótett akkor térül meg, amikor a legnagyobb szükség van rá!”Hagyj üzenetet