Fundraising képzés

Fundraising képzés

A kassai Kárpátok Alapítvány 2014. március 27-én “Fundraising pre začiatočníkov” (Fundraising kezdőknek) címmel képzést szervez kisebb nonprofit szervezetek, önkéntes társulások számára, melynek témája a forrásszerzés.

A pénzadományok, anyagi források helyi szintű előteremtése – a fundraising sokszor nehézséget jelent a nonprofit szervezetek számára. Az adománygyűjtés ugyanolyan fontos, mint a programok és a tevékenység. Ha a szervezet nem foglalkozik vele tudatosan, belső feszültségeknek és a jövőtől való bizonytalanságnak teszi ki magát.

A tanfolyamra kisebb nonprofit szervezetek és önkéntes társulások 15 képviselőjét várják, akik szeretnének megismerkedni a helyi szintű fundraising alapjaival. A képzés az alábbiakat kínálja: a forrásszervezés alapjainak bemutatása, motivációk és módszerek, valamint a fundraisinghez szorosan kapcsolódó kommunikációs készségek gyakorlati elsajátítása.

kn_logo

A tréning 2014. március 27-én, csütörtökön zajlik 8.30-tól 16.00 óráig a kassai CASSOVAR R.t. épületében, a Kárpátok Alapítvány székhelyén (Letná 27.).

Egy szervezetből legfeljebb 2 fő vehet részt a képzésen. A részvételi díj 12 € egy személyre.

A jelentkezési lap és a tréning programja itt található szlovák nyelven.

Jelentkezés:
A kitöltött jelentkezési lapot az alábbi címre kell elküldeni: info@karpatskanadacia.sk.

Jelentkezési határidő: 2014. március 21.

Bővebb információ: monika.benikovska@karpatskanadacia.sk

-rozsnyovidek.sk

forrás: Kárpátok Alapítvány

kép forrása: http://sites.udel.edu/nsbe/committees/fundraising/

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írásos anyagok, adatbázisok, képek, videók stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül és a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás feltüntetésével lehetséges!



Hagyj üzenetet