Álláspályázat

Álláspályázat

Rozsnyó város polgármestere álláspályázatot hirdet a Rozsnyói Turisztikai Információs Központ igazgatói posztjának betöltésére.

A munkaviszony meghatározott időre, 2014. december 31-ig szól, előreláthatólag június 1-i belépéssel. A pályázatra olyan jelentkezőket várnak, akik idegenforgalmi menedzsment szakon felsőfokú egyetemi végzettséget szereztek, legalább egyéves gyakorlattal rendelkeznek az idegenforgalom, régiófejlesztés területén, illetve előny az önkormányzatnál szerzett gyakorlat. A pályázat feltétele tovább a büntetlen előélet, számítógépes ismeretek, legalább két idegen nyelv aktív ismerete, az önkormányzatokkal és az idegenforgalommal kapcsolatos törvényi szabályozás, illetve a rozsnyói régió, a Szlovák-karszt, Szlovák Paradicsom és Aggteleki-karszt Nemzeti Parkok turisztikai potenciáljának ismerete. A jelentkezőnek a B típusú autóvezetői jogosítvány mellett rendelkeznie kell menedzseri, szervezői és jó kommunikációs képességekkel, az önállóság és rugalmasság szintén elvárás.

A jelentkezésnek tartalmaznia kell a kérvényt, szakmai életrajzot (legalább egy idegen nyelven legyen), a végzettséget igazoló iratot, referenciákat az előző munkahelyekről, három hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt, a személyi adatok felhasználására adott beleegyezést. A jelentkezések 2014. április 30. 15 óráig kell eljuttatni a következő címre: Mestský úrad Rožňava, Šafárikova 29, 048 01 Rožňava. A borítékra írják rá: “Výberové konanie: TIC Rožňava”.

A hirdetés teljes, szlovák nyelvű szövege a város honlapján található.

 

-pr-i, rozsnyovidek.sk

forrás: roznava.sk

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!



Hagyj üzenetet