Testbeszéd tréning nonprofit szervezeteknek

Szeretne olvasni mások gondolataiban?

A kassai Kárpátok Alapítvány 2014. május 26-án, a KROK VPRED (Egy lépés előre) nevű programja keretében testbeszéddel foglalkozó tréninget szervez. Az egynapos, gyakorlati képzésre nonprofit szervezetek tagjait és aktivistáit várják, akik szeretnének többet megtudni a testbeszédről és javítani akarják saját nonverbális kommunikációjukat. A tréning célja információkat és praktikus tanácsokat nyújtani a testbeszéd különböző módjairól, a megfelelő személyes imidzs építéséről, a pozitívan és negatívan érzékelt jelekről és a „gondolatolvasásról”.

A tréninget Rastislav Sabatula vezeti, aki 2001-től dolgozik trénerként és konzultánsként, azóta sikeresen együttműködött több céggel, nonprofit szervezettel, beleértve jelentős nemzetközi társaságokat is.

KN-logo-velke-stred-far.

A jelentkezési határidő 2014. május 21. Az iskolázásra 2014. május 26-án kerül sor a kassai CASSOFIN épületében 9.00 órától 17.00 óráig. A résztvevők tervezett létszáma 12-15 fő, egy szervezetből legfeljebb két személy jelentkezhet. Regisztrációs díj 12 €. A Kárpátok Alapítvány fedezi a tréner, a helyiség, a tananyag és a frissítők költségeit, a résztvevők fizetik az útiköltségüket és az ebédet.

Bővebb információk és a jelentkezési lap az alapítvány honlapján találhatók.

-pr-i, rozsnyovidek.sk

kép: pixabay.com