Nyári balatoni táborozás

Rozsnyó város a Budapest V. kerülettel megvalósuló csereüdülések keretében évente nyári tábort szervez Balatonszepezden. Idén a hagyományos balatoni táborozás a 2014. június 22-től 28-ig tartó időszakban kerül megrendezésre, a részvételi díj 95 €. Az ár tartalmazza a szállás, étkezés, utazás, strandbelépő, egy egész napos kirándulás és a gazdag kísérőprogramok költségeit, de nem tartalmazza a biztosítás árát (a gyermekek utasbiztosítása kötelező). A hazaúton a tervek szerint beiktatnak egy néhány órás budapesti megállót, hogy felkeressék a város valamelyik látványosságát (állatkert, vidámpark…). A belépők árát a gyermekek maguknak fizetik, nem része a nyári tábor díjának.

A jelentkezés és a részvételi díj befizetésének határideje: 2014. június 13.

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást és jelentkezési lapot a Rozsnyói Városi Hivatal oktatásügyi osztályán kapnak: Ing. Ivan Nemčok, 3. emelet, 303. sz. iroda, tel.: 058/777 32 76, mobil: 0905/407 284, e-mail: ivan.nemcok@roznava.sk

 

-pr-i, rozsnyovidek.sk

kép: pixabay.com

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!