Augusztus a Rákóczi- és a Vass Imre-barlang hónapja

Augusztus a Rákóczi- és a Vass Imre-barlang hónapja

Az Aggteleki-karszt területén a Baradla-barlang a legismertebb, de mellette két kisebb kivilágított barlang is látogatható, a Rákóczi- és a Vass Imre-barlangok, amelyek méltán nevezhetők a nemzeti park gyöngyszemének. Augusztusban, az igazgatóság által szervezett túra keretében a Rákóczi- és a Vass Imre-barlangot felkereső látogatók a belépőjegy mellé ajándékot kapnak.

Ebben a hónapban az ajándék mellett egyéb meglepetéssel is várják a kirándulókat, 2014. augusztus 4. és 10. között a Rákóczi-barlang, augusztus 11. és 17. között pedig a Vass Imre-barlang 20% kedvezménnyel látogatható!

Végezetül pedig a két említett barlangot augusztus folyamán felkereső, belépőjeggyel rendelkező és regisztráló látogatók között szeptember elején értékes ajándékcsomagot sorsolnak ki.

A kedvezményekkel és a nyereményjátékkal kapcsolatban bővebb információ a nemzeti park honlapján olvasható.

-prékop-i, rozsnyovidek.sk, forrás, fotó: ANPI

A www.rozsnyovidek.sk oldalon megjelent bármilyen tartalom (írás, kép, hang, videó stb.) utánközlése csak és kizárólag a szerkesztőség engedélyével, változtatás nélkül, a portálra, mint forrásra utaló egyértelmű hivatkozás és az oldalra mutató link feltüntetésével lehetséges!

 

 

 Hagyj üzenetet