A Liget Műhely Alapítvány gyakornokot keres

A Liget Műhely Alapítvány gyakornokot keres

A Liget Műhely Alapítvány gyakornokot keres, aki aktívan részt venne a szerkesztőség munkájában.
Mester- vagy PhD-képzésben résztvevő vagy 2013/14-ben diplomázott fiatalok jelentkezését várják, akiket érdekel a kortárs irodalom, jó az íráskészségük, biztos a helyesírásuk és szeretnek olvasni. Folyamatos budapesti tartózkodás nem szükséges, de a számítógép használat és internet-hozzáférés nélkülözhetetlen.
A jelentkezőktől első körben önéletrajzot, motivációs levelet és max. 1000 szavas saját írást várnak, ami lehet szépirodalmi mű(részlet), cikk, esszérészlet, fordítás vagy bármilyen szöveg, amivel a jelentkező nyelvi készségeit bemutatja.
A második körben személyes találkozásra hívják majd a kiválasztott jelölteket, a harmadik körben konkrét munkával bízzák meg.
A kiválasztott gyakornok hat hónapon át részt vehet a Liget és Szitakötő folyóiratokban megjelenő írások szerkesztésében, korrigálásában, a beérkező pályázatok elbírálásában, a honlapok frissítésében és módja lesz elsajátítani a szerkesztőségi munka alapjait. A szerkesztőségben legfeljebb havonta egyszer-kétszer szükséges megjelennie, a munkavégzés és kapcsolattartás legnagyobb része elektronikus úton történik. A gyakornok ez idő alatt ösztöndíjban részesül, amelynek összegét az elvégzett munka mennyisége és minősége alapján állapítják meg.
A jelentkezéseket 2015. február 20-ig várják emailben: info[kukac]ligetmuhely.com

-rozsnyovidek.sk, forrás: ligetmuhely.com



Hagyj üzenetet