Nyílt nap a Selye Egyetemen

2015. február 17-én a Selye János Egyetem még szélesebbre tárja kapuit mindenki előtt. Gyerekeket szüleikkel, diákokat tanáraikkal, tanulótársakat és barátokat egyaránt szeretettel várunk egyetemünk karainak bemutatkozó eseményére, ahol információt adunk minden általunk kínált lehetőségről, díjazzuk a figyelmet, segítséget nyújtunk az egyetemre való jelentkezéssel kapcsolatban, valamint megmutatjuk a résztvevőknek, miért jár jól, aki ide jár.

Mi vár Rád a nap folyamán?
A hagyományokhoz híven köszöntő beszéd és programismertetés nyitja majd a napot, amelyet érdekes vetítéssel színesítünk. Már most szólunk, hogy ajánlott a nap folyamán odafigyelned, mert akár még nyerhetsz is. A második állomás a karok egyéni bemutatkozója lesz, ahol elmondjuk, mit is lehet nálunk tanulni, beszélgetünk az egyes tantárgyakról, a tanárokról és a vizsgakövetelményekről is – ennek köszönhetően könnyebben eldöntheted majd, melyik is a megfelelő szakunk számodra. Ezenkívül készülünk tizenkét állomással is, ahol tanszékeink bemutatják munkájuk eredményeit (e munkába jövőre akár már Te is bekapcsolódhatsz!). Megtudhatod, hová utazhatsz ki cserediákként, milyen ösztöndíjakat kaphatsz, találkozhatsz végzős, illetve már végzett hallgatókkal, s mindemellett elhozzuk Neked a Magyar Nemzeti Bank pénzkiállítását is.

selye

A frissítők és a büfé szolgáltatásai mellett a hallgatói önkormányzat vetítőterme biztosít még felüdülést szórakoztató beszámolóival és videóival, amin keresztül bepillanthatsz az egyetemi életbe, melynek jövőre már Te is aktív részese lehetsz! Sőt, kipróbálhatod azt is, „milyen is lenne nálunk diplomásnak lenni” (hogy miképp, az legyen egyelőre meglepetés), ha pedig megtetszik ez az érzés és meggyőzünk Téged, akkor már helyben hasznos tanácsokat szerezhetsz a felvételiről a tanulmányi osztály munkatársaitól. Ha kedved tartja, nézd meg a könyvtárat, próbáld ki a kollégiumi ágyat, látogass ki a karok épületébe, vagy nézd meg sportközpontunkat. Ez a nap Rólad és a jövődről szól, hogy a kérdéseidre választ kapj, hogy a döntésed segítsük és megmutassuk, nálunk a változatos hallgatói élet mellett használható tudásra tehetsz szert, tehát, hogy Te is lásd: Jól jár, aki ide jár!

Selye János Egyetem Karrier-tanácsadó Központ