Erdő, ahogy én szeretem – fotópályázat

A pályázat célja, hogy az amatőr fotósok megmutassák alkotásaikat.  Bemutassák, mi az a hangulat, ami miatt szeretik az erdőt, valamint, hogy megmutassák az erdőben található növény-  és állatvilág szépségeit.

A Pályázaton résztvevő személyek:
A Pályázaton részt vehet minden nagykorú, cselekvőképes személy, amatőr fotós, kivéve a Szervező illetve a Pályázat szervezésében vagy lebonyolításában esetlegesen  közreműködő természetes személyek, illetve jogi személyek tulajdonosai, vezetői tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

Pályázat leírása és menete:
A pályázók legfeljebb 5 db,  saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázaton való részvétel ingyenes, nincs nevezési díj, regisztrációs díj.
A fotókat 2015.02.22-ig lehet e-mail-ben elküldeni a palyazat@bakonyerdo.hu címre, az  e-mail-ben feltüntetve a pályázó nevét, címét és elérhetőségét. Az elküldhető képek mérete min. 5 mp, max. 10 mp.  A képeket  jpeg  formátumban  kérjük  beküldeni. A  pályázónak minden fotó mellé leírást kell mellékelni, mely tartalmazza a készítés időpontját és helyszínét.
A Szervező fenntartja a  jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő, illetve a vulgáris, obszcén  pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.
A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes illetve a levelező rendszer lassúságért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget.

Letölthető dokumentum

fotopalyazat_2015_reszveteli_feltetelek

fotopalyazat_2015_med

Nyeremények:

A Szervező a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2015. 02. 27. 16.00 óráig a nyereményről és annak átvételének menetéről. A nyeremények másra  át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.

  • I. helyezett nyereménye: családi élménypihenés az alsópáhoki Kolping Hotelben
  • II. helyezett nyereménye: egy éjszaka 2 fő részére a Huszárokelőpusztai Vadászházban
  • III.  helyezett  nyereménye:  Erdőbenő  ajándékcsomag  (Erdőbenő, a Természet Háza kabalafigurájából összeállított ajándékcsomag)

 

-rozsnyovidek.sk, forrás: palyazatok.org