Pályázati felhívás: A legkreatívabb iskolai rendezvény

Pályázati felhívás: A legkreatívabb iskolai rendezvény

A Katedra folyóirat szerkesztősége alap- és középiskolák közötti versenyt hirdet, melyben A LEGKREATÍVABB ISKOLAI RENDEZVÉNYT keresi.

A pályázati anyag egy konkrét iskolai rendezvény beszámoló jellegű leírását (3500–10000 karakternyi terjedelemben) és a rendezvény forgatókönyvét tartalmazza, amely a 2014/2015-ös tanév folyamán került megrendezésre. Ajánlatos fotómellékletet is küldeni.

A pályázat célja:
A hagyományos iskolai rendezvények – karácsonyi ünnepség, farsangi bál, sportvetélkedők stb. – mellett ötletbázist hozni létre, amely inspiráló jelleggel bírhat más iskolák számára is. A kreatív, egyedi ötletek az iskola különlegességét, az adott közösségben betöltött pozícióját is erősítik.

A pályázatot az iskola nevében lehet benyújtani, tanárok és diákok egyaránt bekapcsolódhatnak.

A pályázati anyagot elektronikus formában várják a katedra.szerkesztoseg@gmail.com címre. A levél tárgyába írják a LEGKREATÍVABB ISKOLAI RENDEZVÉNY tárgymegjelölést. Mellékletként kérik feltüntetni fel a pályázó iskola nevét, postacímét, e-mailcímét és telefonszámát.

Beküldési határidő: 2015. június 30.

A legjobb pályázatok elismerő oklevélben és jutalomban részesülnek, illetve a www.katedra.sk honlapon közzétételre kerülnek.
A győztes pályamunkák a Katedra 2015/2016-os évfolyamának hasábjain is olvashatók lesznek. Az eredményhirdetésre a 2015 őszén tartandó Katedra Napok keretén belül kerül sor.

forrás: katedra.sk, kép: pixabay.com



Hagyj üzenetet