Pályázati felhívás: Felvidék lókötője – alkoss lovat!

Alkosd meg a Felvidéki Vágta legkreatívabb lovát, és ingyen nézheted meg a futamokat! Minden lehet ló! Ezzel a szemlélettel indítanak mindenkit megszólító, kreatív ló(alkotó)versenyt a Felvidéki Vágta szervezői. A nyertes 10 belépőt szerez az augusztus 8-án megrendezésre kerülő előfutamra Dunaszerdahelyre, valamint 10 napi csúszdajegyet a dunaszerdahelyi Thermalpark fürdőbe.

FELVIDÉK LÓKÖTŐJE

Pályázati felhívás

A Felvidéki Vágta szervezője és PR partnere kreatív lóversenyt hirdetnek településeknek, vállalatoknak, iskoláknak, egyesületeknek, baráti közösségeknek, művészeknek és életművészeknek, kis és nagy gyerekeknek!

A feladat:
– Megalkotni egy KREATÍV LOVAT. A felhasználható anyag szabadon megválasztható. A lényeg, hogy az eredmény felismerhető, lovat formázó vagy lóra emlékeztető alkotás legyen!
– 1 db fotót készíteni a LÓRÓL és ALKOTÓIRÓL. Pályázhatnak önkormányzatok, vállalatok, baráti társaságok, magán- és közintézmények, egyesületek, egyének – tehát bárki!
– A FÉNYKÉPET FELTÖLTENI a felvidekivagta.sk/lokoto webcímre legfeljebb 4 MB méretben.
– GYŰJTENI A LÁJKOKAT! A legtöbb lájkot begyűjtő alkotó(csapat) 10 belépőt nyer az augusztus 8-án megrendezendő Felvidéki Vágtára, valamint 10 egynapos csúszdabelépőt a Dunaszerdahelyi Thermalparkba!

A cél: Megtalálni a Felvidéki Vágta legnépszerűbb, kreatív lovát!

A verseny indulása: 2015. június 25.

A verseny lezárása: 2015. július 15. 23:59

A pályázati anyag feltölthető: Folyamatosan a verseny indulásától a verseny lezárásáig.

Lájkgyűjtés: A fényképek feltöltésének pillanatától a verseny lezárásáig.

Nevező: Magánszemély vagy vállalat, magán- vagy közintézmény, egyesület, baráti közösség, stb.

Győztes: A nyertes alkotásról szavazás dönt: a felvidekivagta.sk/lokoto webcímen lehet a feltöltött fényképeket lájkolni. A pályázat nyertese annak az alkotásnak a nevezője, amely a megadott határidőig a legtöbb lájkot kapja.

Egyéb tudnivalók: Az elkészített fotók június 25-től feltölthetők a felvidekivagta.sk/lokoto webcímre. Amennyiben a fénykép megfelelt a pályázati feltételeknek, azt az adminisztrátor legfeljebb egy munkanapon belül publikálja a www.felvidekivagta.sk honlapon. A publikálást követően azonnal lehet gyűjteni a lájkokat!

Kötelező adatok: Az alkotás feltöltése előtt kérjük regisztráljon, és tüntesse fel a nevező a kért adatokat.

Pályázati feltételek: A versenybe bármilyen, szlovákiai lakcímmel rendelkező magánszemély, magánszemélyek csoportja vagy szlovákiai székhellyel rendelkező vállalat, magán- és közintézmény, egyesület stb. benevezhet. Pályázni egyedi, felismerhetően ló formájú alkotással lehet, ennek fényképét együtt az alkotóval vagy alkotók csoportjával kérjük feltölteni a felvidekivagta.sk/lokoto webcímre legfeljebb 4 MB méretben legkésőbb 2015. július 15. 23:59 óráig.

Pályázni csak és kizárólag saját, eredeti alkotással lehet, amely nem sért törvényt, személyiségi vagy szerzői jogokat, a közerkölcsöt. Az elküldött fényképeket az adminisztrátor jóváhagyását követően, az elküldéstől számított legfeljebb egy munkanapon belül publikálják. Egy nevező legfeljebb egy alkotással (illetőleg annak digitális fényképével) pályázhat.

A pályázat kiírói fenntartják a jogot, hogy amennyiben megítélésük szerint az alkotás (fénykép) emberi méltóságot vagy közerkölcsöt sért, a beküldött fényképet nem publikálják, és annak visszatartásának megindoklására nem kötelezhetők. Az internetről vagy egyéb forrásból szerzett, nem saját alkotás, emberi méltóságot vagy szerzői jogot sértő alkotás beküldése törvényszegésnek ill. bűncselekménynek minősül.

A 2015. július 15. 23:59-ig legtöbb lájkot gyűjtő fénykép nevezője minősül a Felvidék Lókötője verseny győztesének, és ennek megfelelően részesül a díjazásban, amely 10 darab tiszteletjegyet tartalmaz a 2015. augusztus 8-án megrendezendő Felvidéki Vágtára, valamint a hozzá tartozó 10 db napi csúszdajeggyel a dunaszerdahelyi ThermalParkba, amelyek a 2015. évi nyári szezonban hétköznapokon használhatók fel. A díjakat postán vagy személyesen juttatják el a győztesnek. A versenyben egy IP címről csak egy szavazat érkezhet.

Minden nevezőnek sok sikert és kreatív ihletet kívánunk!

 

[box]

A magyar ember némi képzelőerővel bármiben meglátja a lovat. Gyermekkorunkban hintalovon tanultunk lovagolni. Nagyobbacska gyerekként, indiánosdit játszva egy lécdarab vagy egy faág is lóvá lényegülhetett a játszótereken. A lovasélet eszközei díszítőelemként akkor is jelen vannak mindennapjainkba, ha nem tartunk lovat.

A Felvidéki Vágta most lehetőséget teremt arra, hogy környezetünkben bármit lóvá álmodjunk! A Felvidéki Vágta szervezői kreatív lóalkotóversenyt hirdetnek. A június 25-én induló megmérettetés célja, hogy szabadon választott anyagból, síkban vagy térben lovat formázó, vagy arra emlékeztető alkotások szülessenek. A versenybe rajzokat, festményeket, szobrokat éppúgy várnak, mint átépített kerékpárokat, ló formájú kerti sövényt, hordókompozíciót, ejtőernyős ugrást lójelmezben, vagy éppen trójai falovat, nem akarják megbéklyózni a kreatív elme szárnyalását.

A legnépszerűbb és legkreatívabb lovat megalkothatják magánszemélyek, de várják családok, óvodák, iskolák, lovasklubok, egyesületek, cégek, intézmények jelentkezését is. A legnagyobb népszerűségre szert tevő lóalkotás készítői tíz tiszteletjegyet nyernek a Felvidéki Vágtára, amit még megtoldanak tíz csúszdajeggyel is a dunaszerdahelyi Thermalparkba. Lóra és alkotásra fel![/box]

– forrás: felvidekivagta.sk