Meghívó: XVIII. Nógrádi Pedagógustalálkozó – Váltsuk valóra a tehetséget!

Meghívó: XVIII. Nógrádi Pedagógustalálkozó – Váltsuk valóra a tehetséget!

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége Losonci Területi Választmánya és a társszervezők 2015-ben is megszervezik a Nógrádi Pedagógustalálkozót.

XVIII. találkozó időpontja:

2015. október 8. csütörtök 16.00 – 17.00, helyszín: Füleki Városi Könyvtár,

2015. október 9. péntek 8.00 – 16.00, helyszín: Füleki Gimnázium.

A Nógrádi Pedagógustalálkozó témája: Váltsuk valóra a tehetséget! Az előadások, beszélgetések az önismeret és tehetség kapcsolatát, a tehetség felismerését, a pszichológus és a pedagógus tehetséggondozásban betöltött szerepét tárják fel, illetve fogódzókat kínálnak a tanároknak a tehetséggondozás területén és a tehetségsegítő programok kihasználásában.

A szakmai találkozó csütörtökön egy előadással kezdődik 16.00-tól a Városi Könyvtárban, másnap pedig szakmai nappal folytatódik 8.00-tól 16.00-ig a Füleki Gimnáziumban.

nogradi pedag tal

Az alábbi jelentkezési lapon az oktatási intézmény valamennyi pedagógusa jelentkezhet. Ezen kérjük feltüntetni a név mellett azt is, ki kér ebédet. Az ebéd ingyenes.

Letöltés

A szakmai napra a regisztrációs díj SZMPSZ-tagoknak 1,- €, nem tagoknak 2,- . Tagnak az számít, aki az idei évre befizette a tagdíjat. A regisztrációs díjat október 9-én 8.00 órától a regisztráció során kérjük befizetni.

– rozsnyovidek.sk/szmpsz



Hagyj üzenetet