Rock a vár alatt 6 – Fesztivál Torna dicső vára alatt, a legendás KARTHAGO együttes nagyszabású koncertjével

2016. június 25-én, Torna dicső vára alatt, immár hatodik alkalommal kerül sor a Rock a vár alatt elnevezésű fesztiválra.
Nem kétséges, hogy a fesztivál a régió egyik legnagyobb nyári rendezvénye lesz, amely az eddigiekhez képest – mind a műsor, mind pedig a szervezés tekintetében is -, egy új, sokkal kiforrottabb koncepció által lett megszerkesztve. Komoly előrelépés történt a hang- és a fénytechnika terén is. A rendezők célja, hogy a fesztivál sokszínű zenei stílussal örvendeztesse meg a rockzene szerelmeseit. Fellép az egyre népszerűbb, alsólánci retROCK, vidékünk legismertebb és a legnagyobb rajongótáborral rendelkező együttese, a jabloncai ALLDEVILS, továbbá a debreceni CHROME RT, mely olyan neves személyekkel dolgozik együtt, mint a kiváló Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, Oszter Sándor vagy az Irigy Hónaljmirigyből jól ismert Sipos Péter, valamint a folk- és a metálzenét mesterien ötvöző, soproni DALRIADA együttes, amely nemrég jelentette meg vadonatúj klipjét, „Áldás” címmel. A klip, rövid időn belül óriási népszerűségre tett szert.
karthago
Azt est fénypontja a 37 éve töretlen sikerrel koncertező, legendás KARTHAGO együttes nagyszabású koncertje lesz. Olyan hatalmas slágerek fűződnek a nevükhöz, mint a Requiem, Apáink útján, Áruló nem leszek, Lépd át a múltat, Ezredforduló, A pénz, Senki lánya, Barátok nélkül, Lázban égő nemzedék, Keleti éj, Az éjszaka vándora és még hosszasan sorolhatnánk.
A szervezők mindenkit nagy tisztelettel és sok szeretettel várnak, többek között a fesztivál jelszavával, amely a következő: „Gyertek, és legyetek Ti is részesei a hamisítatlan elefántdübörgésnek!”
– zsz, beharangozó
Portálunk a rendezvény médiapartnere.