Telekommunikáció és vegyésztan hallgatók, figyelem! SzakGyak!

A szlovákiai magyar származású, felsőoktatásban tanuló diákokat tömörítő Diákhálózat idén is számos lehetőséget hirdet meg SzakGyak nevet viselő programsorozatának keretein belül. A dunaszerdahelyi Nevitel, a.s. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem várja az érdeklődők jelentkezését.

A dunaszerdahelyi Nevitel, a. s. telekommunikációs vagy elektromérnök hallgatókat keres, szám szerint kettőt. A gyakorlat időtartama egy hét, szállást és étkezési utalványt a fogadó fél biztosít. A gyakorlat végén a hallgatók írásbeli igazolást is kézhez kapnak elvégzett munkájukról. A jelentkezéshez fényképes önéletrajzot szükséges küldeni. A részvételi díj 15 euró.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) nyári egyetemére tárt karokkal várja a vegyészhallgatókat. A gyakorlaton 5 felsőoktatásban részesülő hallgató vehet részt július 15. és 24-e között. A fogadó fél biztosítja a szállást, részvételi díj nincs. Az érdeklődőknek szükséges kitölteni egy regisztrációs lapot, amelyet a Diákhálózat honlapján érhetnek el, valamint csatolniuk kell egy rövid motivációs levelet is.

A két szakmai gyakorlatra a dhszakgyak@gmail.com címen lehet jelentkezni Bógyi Csillánál. A jelentkezési határidő július 5.!

A SzakGyak a Diákhálózat tanügyi programja, melynek segítségével az egyetemi hallgatók a nyári hónapokban gyakorlatot szerezhetnek partnereinknél. A célja, hogy az egyetemisták az egyetemen tanultakat gyakorlatban is kipróbálhassák, kapcsolatot építhessenek partnereinkkel és a többi diákkal, szakmai és a személyes látókörüket pedig kiszélesítsék.

A Diákhálózat várja a jelentkezőket!

(dh,bzs)

illusztrációs kép: pixabay.com