Meghívó: Esztergomi Borhíd Fesztivál és Borünnep

Bor! Barátok! Kultúra!

Idén is felejthetetlen élmények, több mint 20 borász kiállító, több mint 100 féle bor, koncertek, kísérőprogramok és fotókiállítás várja a Borhíd Fesztivál és Borünnep vendégeit október 7. és 9. között Esztergomban a Mindszenty téren, a Kossuth hídon, az Erzsébet parkban és a Kis-Duna sétányon. A hagyományőrző szüreti mulatságokkal szemben a Borhíd minden ízében “fiatal”. A korosztály körében népszerű előadókat igyekszik összekapcsolni a második generációs borászokkal is, törekedve arra, hogy a minőségi borfogyasztás a fiatal és közép korosztály körében is egyre népszerűbbé váljon.

Az elmúlt évek sikereit felülmúlva, idén több mint 20 borászat mutatja be kiváló nedűit az ország különböző részeiről. A feltörekvő manufaktúrák mellett nemcsak a szakma környékbeli képviselői (Neszmély, Etyek) mutatkoznak be, de a távolabbi területek (Villány, Szekszárd, Badacsony, Tokaj, Balaton-felvidék, Eger, Csongrád) borait is megkóstolhatják a fesztiválra látogatók.

A bor mellé a hangulatról többek között a Bagossy Brothers, Iri Maffia, Balkán Fanatik,  Magashegyi Underground, Belga, Fish! és a 30Y is gondoskodik.

 

Az idei évben az Erzsébet parkban a gyermekek kedvét egy óriási vidámparkkal, a felnőttek hangulatát a STIHL TIMBERSPORTS® Series -nek köszönhetően egy igazán kivételes extrém sport bemutatóval fokozzuk.

A Kis-Duna sétányon a vásári forgatagban Majtényi Kinga BorTárs fotókiállítását nézhetik meg a fesztivál látogatói. A fotók a rendezvény utolsó napján kerülnek árverésre és a befolyt összeget a Vasary Kolos Kórháznak ajánlja fel a művésznő, ezzel példát mutatva a fiataloknak. A kiállítás célja, hogy megmutassa a női szépséget a borral karöltve, hiszen a bor társaságában mindig jól érezzük magunkat.

Mindezek mellett a Kis-Duna sétány gondoskodik a kísérő falatokról, őszi ízekről és a szemet is kényeztető kézműves termékekről.

Ingyenes rendezvényünk ismét felejthetetlen élményt nyújt majd a fesztivál látogatóinak!

 

Borhíd Fesztivál és Borünnep

2016. október 7-8-9.

Október 7.

15:00 Sorbonne Sexual

17:00 Névtelen utca

19:00 Bagossy Brothers

21:00 Irie Maffia

 

Október 8.

15:00 Retrouge

16:00 STIHL Timbersports (Erzsébet parkban)

17:00 Balkán Fanatik

19:00 Magashegyi Underground

21:00 Belga

 

Október 9.

14:00 Marching Jazz Band

16:00 Killer Diller Combo

17:00 Majtényi Kinga fotóinak árverése a Vaszary Kolos Kórház javára

18:00 Fish!

20:00 30 Y

  • rozsnyovidek