Készülj fel! – versvideók érettségizőknek

Szépen lassan követjük a lábnyomokat április végéhez, és akár akarjuk, akár nem, a szóbeli érettségik is egyre közelebb vannak. Hát készüljünk együtt! – javasolja a versvideókat készítő VideóDuo.

Szeretnénk elsősorban felhívni azoknak a diákoknak a figyelmét, akik nemsokára egymagukban ülnek az asztal egyig végében, hogy a VideóDuo jó segítség lehet. Tapasztalatból tudjuk, hogy jó, ha az ember ismer valami egyedit, tud valami újat mondani. A VideóDuo kiegészíti tanulmányaitokat. És minden videó alatt megtaláltok egy rövid életrajzot is, mely szintén nem egy rossz dolog, ha farkasszemet kell nézni a kihúzott tétellel.
Másodsorban a tanárok figyelmébe is ajánljuk a felvételeket. A VideóDuo csapatának versvideói nem a tananyag leváltásra hivatottak, hanem annak kiegészítésére. Sokszor látunk módosításokat az oktatási rendszerünkben, sokszor oly nehéz, hogy valójában mit is adjunk át, mi az, amit tudnia kell a gyereknek és mit nem. Egy viszont biztos, hogy a padban ülő diákok kilencven százalékának már az okostelefon a tenyerébe van építve. Bátran merjük küldeni nekik ezeket a videókat.

Néhány a VideóDuo eddig megjelent versvideóiból:

  • VideóDuo