Felhívás: Angolul tanuló falvak (Learning Enterprises) 2018

Felhívás: Angolul tanuló falvak (Learning Enterprises) 2018

A Learning Enterprises alapítvány 2018-ra is meghirdeti pályázatát Angolul tanuló falvak címmel. A kezdeményezés egyik hazai támogatója a három országon átívelő Diákhálózat, amely a szlovákiai magyar egyetemistákat és fiatalokat fogja közre. Az ingyenes programban önkormányzatok, civil szervezetek és iskolák vehetnek részt.

Amerikából érkező lektorok háromhetes nyelvtanfolyamot tartanak a Learning Enterprises alapítvány képviselője által kiválasztott szlovákiai, főként magyarok lakta falvakban. A nyelvi képzésen túl a résztvevők megismerkedhetnek az angol nyelvterületek kultúrájával, hagyományaival, az ott élő emberek életstílusával.

Jelentkezési határidő: 2018. március 31.

A jelentkezés részletes feltételei, jelentkezési adatlap és további információk ITT találhatóak.

A pályázat elnyerésének alapfeltételei közé tartozik az anyanyelvi lektorok családnál való elhelyezése, étkeztetése, szabadidejének megszervezése, 20-30 érdeklődő, valamint a foglalkozások helyszínéül szolgáló terem biztosítása.

A kezdeményezés közhasznú, non-profit jellegű, a résztvevő diákok számára teljes mértékben ingyenes!

A kurzus időtartama: 2018. július 15. – augusztus 3.

További információkért érdeklődni és a jelentkezési lapot leadni Bíró Szilviánál, a Learning Enterprises hazai koordinátoránál lehet e-mailben: silvia.biroova@gmail.com

A szervezők a sikeres pályázókat április végén értesítik, a nyertesek kiválasztásánál az alapítvány figyelembe veszi a jelentkezési sorrendet.

További információ a kezdeményezésről az alábbi linken érhető el: http://www.diakhalozat.sk/2018/02/21/felhivas-angolul-tanulo-falvak-learning-enterprises-2018/

– dh, fotó: pixabay.com



Hagyj üzenetet