SZAKGYAK – nyári szakmai gyakorlat egyetemistáknak

SZAKGYAK – nyári szakmai gyakorlat egyetemistáknak

A Diákhálózat SzakGyak programja keretében idén is részt vehetnek szakmai gyakorlaton az egyetemisták. A program segítségével az egyetemi hallgatók a nyári hónapokban gyakorlatot szerezhetnek különbőző cégeknél, intézeteknél, hivataloknál. A kezdeményezés célja, hogy az egyetemisták az egyetemen tanultakat gyakorlatban is kipróbálhassák, kapcsolatot építhessenek a cégekkel és a többi diákkal, szakmai és a személyes látókörüket pedig kiszélesítsék. A diákok így „élesben“, az egyetem falain kívül is megtapasztalhatják leendő szakmájuk kihívásait. A szakmai programokon kívül csapatépítés céljából néhány SZAKGYAK-partner üdülést, kirándulásokat is biztosít. A szakmai gyakorlatokra a dhszakgyak@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni!

ÚJ SZÓ:  

Kedves Hallgatók! 🙂
Júniustól lehetőségetek nyílik az Új Szó szerkesztőségében nyári gyakorlaton részt venni! Nincs más dolgotok, mint:
– megadni 2 lehetséges időpontot, mikor tudnátok menni,
– megjelölni 2 rovatot, amelynek a munkájában leginkább részt szeretnétek venni,
– feltüntetni az egyetemet, ahol tanultok, a szakot és az évfolyamot is,
– megadni az elérhetőségeiteket.
Emellett kérjük, csatoljátok az életrajzotokat is!
A következő rovatok közül lehet választani: Belpolitika, Külpolitika, Kultúra, Szalon, Régió, Sport, esetleg Magazinok.

SOVA DIGITAL:

Gépészmérnök hallgató vagy és érdekel a 3D-beli tervezés és az autóipar? Akkor ne habozz, jelentkezz a Sova Digital a.s. cégbe nyári gyakornoki munkára!
Ügyes jelentkező esetében nem kizárt diplomamunka vagy egyéb együttműködés lehetősége sem, mostani végzősök pedig jelentkezhetnek állásra is náluk! 

ARTIS CENTRUM:

Az ARTIS CENTRUM szakmai gyakorlatot kínál képességfejlesztő táborban az egész nyár folyamán! 

Az egyes táborok (iskolások tábora, iskolára felkészítő tábor, ovira felkészítő tábor) 5 napig tartanak, napi háromszori étkezést tudnak biztosítani!

Mit kínálnak? Élmény, tudás, gyakorlati rész, szakmai team, betekintés a képességfejlesztés, tehetséggondozás lehetőségeibe egyedülálló módszerekkel.

A tábort pszichológus, gyógypedagógus, logopédus, konduktor vezeti, tehát szakmai team vezetése alatt lehet tanulni a mindennapi pedagógiai munkájuk során!

Várják pedagógus, tanító, tanár, gyógypedagógus, pszichológus, logopédus, speciális pedagógus, egyéb hallgatók jelentkezését!

Korosztály, akikkel foglalkoznak: 3-12 éves korig.
Egy táborban maximum 10 gyermek vesz részt.

WADO:

A WADO digitális ügynökség nyári szakmai gyakorlatot kínál marketing és webfejlesztés iránt érdeklődők számára!

A gyakorlat június 18 – július 20 között, illetve augusztus utolsó két hetében kerül megrendezésre! 

PAKS:

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. az idei évben is sok szeretettel várja a szakmai gyakorlatos diákokat. Hagyományosan két csoportot fogadnak, a tervezett időpontok:

1. csoport: 2018. július 16-29-ig,
2. csoport: 2018. július 30- augusztus 12-ig tart.

Mindkét csoportba 6 fő, nappali tagozaton tanuló, – diákigazolvánnyal rendelkező – magyar anyanyelvű, elsősorban műszaki szakirányon tanuló egyetemistát tudnak fogadni.
Fontos, hogy a diákok szakiránya beilleszthető legyen az erőmű szakmai struktúrájába. Mint pl.: gépész, automatizálás, híradástechnika, méréstechnika, fizikus, digitális rendszerek, vegyész, irányítástechnika, villamos szakterület, munkavédelem, karbantartó mérnök, környezetvédelem stb.

Az MVM PA Zrt. az eddigiekhez hasonló ösztöndíjat biztosít a diákok számára, amely a szállást teljes egészében, az étkezési és szabadidős programok költségét pedig nagy részben fedezi.
Otthonról Budapestig, ill. Budapestről való hazautazás költsége a diákokat terheli.

A szakmai program alatt a diákok megismerhetik az erőmű működését, kapcsolódó létesítményeit, tapasztalatokat szerezhetnek a saját – tanult – szakterületükön, és lehetőségük lesz szakmai kapcsolatok kialakítására.

Jelentkezési díj: 15€!



Hagyj üzenetet