Karmen várja a szavazatokat – a rozsnyói lány bejutott a SzuperSztár döntőjébe

Karmen várja a szavazatokat – a rozsnyói lány bejutott a SzuperSztár döntőjébe

A végéhez közeledik a 2018-as Cseh-Szlovák SzuperSztár tehetségkutató verseny. Vasárnap kiderül, a döntőbe jutott három énekesnő közül ki nyeri meg az idei, sorrendben ötödik megmérettetést.

A rozsnyói Pál-Baláž Karmen szombaton este a közösségi hálón osztotta meg gondolatait rajongóival: “Hát barátaim, holnap itt van a szuperfinálé. Szükségem lesz a támogatásotokra és nagyon hálás leszek minden egyes szavazatért! Bárhogyan is végződik, nagyon örülök ennek az emlékekkel és új tapasztalatokkal teli gyönyörű útnak! Óriási élmény énekelni azon a színpadon. Az az érzésem, hogy minden vasárnap legyőztem önmagamat. Ezúttal sem lesz másképp! Mindent beleadok és szívből fogok nektek énekelni. Már nagyon várom! Szép estét kívánok, holnap nézzétek a műsort, látjuk egymást :)”

Tak priatelia, zajtra je to tu, ⭐️SUPERFINÁLE⭐️ Budem potrebovať vašu podporu a budem veľmi vďačná za každý jeden hlas…

Uverejnil používateľ Karmen Pál-Baláž 9. jún 2018

Ha kíváncsi arra, milyen dalokkal érkeznek a lányok a tehetségkutató show végső fordulójára, ezen a cseh nyelvű linken megtekintheti a zeneszámokat. Szavazni az élő adás ideje alatt lehet: Karmen a 8-as számot viseli, a neki szurkolók a STAR 8 szövegű SMS-t küldjék el a 87652-as számra. Hajrá, Karmen! Rajongók, szavazásra fel!

  • pr-i, rozsnyovidek, fotó: J.Pisch, FB


Hagyj üzenetet