A Rovás Akadémia nyári alkotótáborai

A Rovás Akadémia nyári alkotótáborai

A Rovás idén is megrendezi nyári alkotótáborait: 2018. július 6-tól 12-ig a magyarországi Tihanyban, augusztus 6. és 15. között Erdélyben (Szék, Mezőség), majd augusztus 27-től szeptember 2-ig Kassán, a Rovás Művésztelepen alkothatnak a résztvevők.

A Rovás Alkotóközösség 9. Képzőművészeti Szabadegyeteme nyitva áll a hivatásszerűen alkotó művészek, egyetemisták, amatőr művészek, nagykorú középiskolások és olyan értelmiségiek előtt, akik vonzódnak a képzőművészethez, de maguk nem alkotók. Az időpontok közül tetszés szerint lehet választani és akár mindegyik alkotótáboron is részt lehet venni – tájékoztattak a szervezők. A résztvevők gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a festészet, szobrászat, rajz, fotóművészet vagy az alkalmazott grafika területén. A műtermi és műtermen kívüli munka mellett szabadidős programok, kirándulások is várják az érdeklődőket, többek között múzeum-, műterem- és galérialátogatások, beszélgetések, előadások, este peidg kötetlen, zenés szórakozás.

A táborokkal kapcsolatos bővebb információk, a részvétel feltételei és a részletes program a szervezők honlapján olvashatók.

  • rozsnyovidek, illusztrációs kép: pixabay.com


Hagyj üzenetet