Új mesterképzést indít a nyitrai KeTK: Regionális idegenforgalmi menedzsment

Új mesterképzést indít a nyitrai KeTK: Regionális idegenforgalmi menedzsment

A Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Közép-európai Tanulmányok Karának Idegenforgalmi Tanszéke felvételt hirdet Regionális idegenforgalmi menedzsment magiszteri tanulmányi programjára, mely a Regionális idegenforgalom alapképzési szak folytatása. A képzés Szlovákiában egyedülálló, ugyanis magyar-szlovák, kétnyelvű elméleti oktatást és háromhónapos összefüggő szakmai gyakorlatot biztosít hallgatóinak.

Mit mondanak az abszolvensek?

Szüllő Viktória a 2015/2016-os akadémiai év abszolvense szerint „színvonalas és magas szintű az oktatás, gyakorlaton alapulóak a tanulmányok, a környezet pedig kellemes és modern”.

A Közép-európai Tanulmányok Karának új épületét több hallgató is kiemelte értékelésében:

Modern környezet, professzionális színvonal, egyedülálló gyakorlat-orientált képzés és mindemellett családias hangulat – számomra ezek a tényezők voltak igazán fontosak, amikor a regionális idegenforgalom tanulmányi program mellett döntöttem!” – mondta Császár Aladár, aki a 2015/2016-os akadémiai évben diplomázott.

A tanulmányi program egyik legfontosabb része a gyakorlat-orientált képzés, amelybe külső szakemberek is bekapcsolódnak. Bugyi Ágnes, aki a 2016/2017-es akadémiai év abszolvense, így nyilatkozott: „Sokszor kaptunk lehetőséget arra, hogy a kötelező tanórákon túl, sikeres szakemberekkel találkozzunk, akik a turizmus különböző területein dolgoznak. Ezt szolgálták például a terepgyakorlataink is – jártunk Hévízen és a Tátrában is. Nagyon hasznosak voltak az itt szerzett tapasztalataink.”

A hazai és külföldi szállodákat, utazási irodákat, termálfürdőket, valamint turisztikai szervezeteket is magába foglaló partnerhálózatunknak köszönhetően hallgatóink szakmai előadások, szemináriumok, tanulmányutak és egy háromhónapos, összefüggő szakmai gyakorlat segítségével bővíthetik elméleti tudtásukat. Abszolvenseink közül többen az említett partnerintézmények valamelyikében találták meg álmaik állását.

Olcsváry László, a Mercure Bratislava Centrum szálloda vezérigazgatója is aktívan bekapcsolódik a programba. „A regionális idegenforgalom abszolvensei ma kollégáim körét bővítik és csapatom stabil tagjai” – mondta.

A tanulmányi program növeli a te esélyeidet is a munkaerőpiacon, jelentkezz még ma a Regionális idegenforgalmi menedzsment mesterképzésre a https://www.fss.ukf.sk oldalon, vagy küldd el jelentkezésedet az összes szükséges melléklettel együtt a Fakulta stredoeurópskych štúdií UKF v Nitre, Dražovská cesta 4, 949 74 Nitra címre.

További információkért hívj: +421 37 6408 860 vagy kattints ide: https://www.fss.ukf.sk/hu/studium

A jelentkezési határidő 2018. augusztus 15-én zárul.

  • ketk


Hagyj üzenetet