Karácsonyváró programok Gömörhorkán

Karácsonyváró programok Gömörhorkán

Gömörhorkán idén is gazdag program várja a polgárokat advent idején. December folyamán lesz színházi előadás, kigyúlnak a fények a falu karácsonyfáján és barátaival együtt érkezik a Mikulás. A hagyományos ízek kedvelői nem hagyhatják ki a horkai káposztalé kóstolót, de a szervezők gondoltak a karácsonykor felszaladt kilókkal is, amiket a focibajnokságon lehet leadni. Végül pedig a szórakozásé a főszerep, az évet az István-napi roma bál és a szilveszteri mulatság zárja.

December 2-án 18:00 órától a kassai Thália Színház a Lackfi János műveiből készült, Milyenek a magyarok? című zenés darabbal vendégszerepel a gömörhorkai kultúrházban. A belépőjegy ára felnőtteknek 5 €, gyermekeknek 15 éves korig és nyugdíjasoknak 3 €.

A Mikulás és barátai december 8-án, szombaton érkeznek Gömörhorkára. 16:00 órakor a helyi piactérre várják a gyerekeket, ahol közösen világítják ki Gömörhorka karácsonyfáját. A csomagosztásra 16:40-kor kerül sor a kultúrházban.

December 15-én, szombaton 14:00 órától ötödik alkalommal tartanak káposztalé kóstolót a falu piacterén. A hagyományos káposztalevesen kívül kalács, zsíros kenyér hagymával, forralt bor és karácsonyi puncs is szerepel a rendezvény kínálatában.

A községben működő Napsugár tánccsoport december 16-án 15:00 órától mutatja be karácsonyi esztrádműsorát a kultúrházban.

December 25-én 20:00 órától István-napi roma bált rendeznek a gömörhorkai kultúrházban. Zenél a Misi Band. A belépőjegy 5€, a helyszínen fizetendő.

A hetedik alkalommal megrendezésre kerülő karácsonyi foci december 26-án 12:00 órától zajlik majd a helyi futballpályán.

A 2018-as év és az adventi programsorozat a Szilveszteri mulatsággal zárul, amely december 31-én 19:00 órától kerül megrendezésre a helyi kultúrházban. A talpalávalót a Cappucchino Partyzenekar biztosítja. A belépőjegy ára 18€, mely tartalmazza a vacsorát, kávét, gyümölcsöt, pezsgőt két személy részére és egy darab tombolát. Jegyelővétel naponta 07:00 órától 15:00 óráig a gömörhorkai kultúrházban 2018. december 28-ig.

  • rozsnyovidek


Hagyj üzenetet