Őszi Ifjúsági Napok – ünnepel az 55 éves JuGyIK

Őszi Ifjúsági Napok – ünnepel az 55 éves JuGyIK

Több mint fél évszázada működik a nyitrai magyar diákok szervezete, a Juhász Gyula Ifjúsági Klub. Az általuk szervezett hagyományos Őszi Ifjúsági Napok rendezvénysorozat idén is érdekes és szórakoztató programokkal várja az egyetemistákat. 

“Újból eltelt 5 év, s idén immár az 55. évfordulóját ünnepelhetjük annak, hogy valami megmozdult Nyitrán. Hála mindazoknak, akik azóta egy kicsit is hozzátettek erejükből és idejükből, a mai napig mozog és él a fiatal magyarság ebben a városban. Hétről hétre összegyűlünk, hogy együtt szórakozzunk, művelődjünk és ünnepeljük az életet. Tapasztalunk, tanulunk, kapcsolatokat kötünk, amik talán az egész életünket meghatározzák. S köszönhető ez mindazoknak, akik előttünk önszántukból tették ugyanezt – így épülünk egymás által” – nyilatkozták a szervezők. “E jeles évforduló megünneplését a már hagyományossá vált Őszi Ifjúsági Napok keretén belül rendezzük meg, sokrétű programot kínálva mind a fiataloknak, mind a régebb óta fiataloknak, akik megtisztelnek majd minket jelenlétükkel.”

Az Őszi Ifjúsági Napok programja:
Október 7. (hétfő) – Kerekasztal-beszélgetés és táncház, PaSC nagyterem (Dražovská 2), 17:00
Október 8. (kedd) – Magyarbuli, Luna Disco Cocktail Club (Kmeťkova 313/1), 22:00
Október 9. (szerda) – Slam poetry, Mariatchi (Mostná 35), 20:00
Október 10. (csütörtök) – Parókiás nosztalgiaest, Sedivy László Szakkollégium tanulószoba (“magyarintri”, Fraňa Mojtu 10), 18:00
Október 11. (péntek) – Jubileumi hagyományos bál, ŠD Nitra (Ul. B. Slančíkovej 1), 20:00
  • rozsnyovidek/Jugyik


Hagyj üzenetet