Egy őrült forgatás a HOPE RED metálzenekarral – Jelentkezz statisztának!

Egy őrült forgatás a HOPE RED metálzenekarral – Jelentkezz statisztának!

Statisztákat keresnek egy október 19-én forgatásra kerülő metál videoklipbe. A Hope Red Track #2 című számához a Markíza tévécsatorna Horná Dolná című sikersorozatának rendezője készíti majd a videót.

“Egy déltől estig tartó, félnapos forgatásról volna szó, mindenkit szívesen látunk, aki szereti a forgatásokat, a különleges projekteket, és szeretné megmutatni a tudását a nagyvilágnak. És nem árt az sem, ha szereti a metál zenét :)” – mondta Molnár Csaba, a videoklip rendezője.

A felvidéki Hope Red zenekart Laczkó Sándor, Domján Kristóf, Szabó Ádám és Szakál András alkotják. A banda saját bevallása szerint gluténmentes gasztrometált játszik. Aki azt hiszi, ez csak valami fantáziastílus, nézze meg őket élőben! “Év végén adjuk ki az első lemezünket, ez a videóklip lesz a hab a tortán” – mondta Sanya, a zenekar egyik gitárosa.

Poď na Klipforgatás! Meghívó/Pozvánko

Gyerö az új Hope Red klippbö csápolni! Yó(ló) lesz! Kérlek oszd meg, hogy az ismerőseidhez is eljusson!Bővebb infó Forgács Atinál:https://www.facebook.com/attila.forgacs/posts/10219851989428541

Uverejnil používateľ Hope Red Streda 11. septembra 2019

Vidám hangulatú és profi forgatásnak néz ki a beharangozó információk alapján, amit nem érdemes kihagyni. Előny a “különleges, lázadó megjelenés”, hosszú haj, pirszing, festett haj, bármi ilyesmi, a statiszták a zenekarért rajongó tömeget alakítják majd. A forgatás Bogyán zajlik október 19-én, a többi információt a Hope Red zenekar facebook oldalán hozzák majd nyilvánosságra.

Jelentkezni Forgács Attilánál lehet az attila.forgacs@gmail.com e-mail címen vagy a facebookon  https://www.facebook.com/attila.@Forgács Attila.

  • rozsnyovidek/hope red, fotó: pixabay.com


Hagyj üzenetet