Őszi takarítás Rozsnyón

Őszi takarítás Rozsnyón

Rozsnyó város vezetése felhívja az iskolákat, szervezeteket, magánvállakozókat, áruházláncokat és a polgárokat, hogy 2019. október 10. és 16. között kapcsolódjanak be az őszi takarításba. 

Az akció keretében a lakosok kidobhatják az elhelyezett konténerekbe a feleslegessé vált, nagyméretű háztartási hulladékot (székek, ágyak, szekrények, fotelek, egyéb bútorok stb.) és a nyilvános terekről származó szemetet.

A város egyes részein az alábbi beosztás alapján helyezik ki és szállítják el a konténereket:

A kihelyezett szeméttárolókba nem való háztartási elektromos hulladék (hűtő, televízió, számítógép, akkumulátor stb.), káros anyagokat tartalmazó szemét, kertekből és parkokból származó, biológiailag elbomló hulladék (falevél és ágak, száraz fű), használt étolajak és zsírok és fémek sem. Ezeket a hulladékokat mobil szemétszállítással gyűjtik össze október 10-én 6:00 órától 15:00 óráig.

Az illetékesek felhívják a polgárok figyelmét, hogy az egész év folyamán valamennyi hulladékféleséget ingyenesen elvihetik a szemétgyűjtő udvarba, kivéve a kisméretű építési hulladékot, melyért illetéket kell fizetni.

A lakosok az alábbi elérhetőségeken kaphatnak bővebb információkat: Ing. Tibor Vanyo, 3. emelelet, 305 sz. iroda, tel: 7773233, mobil: 0917877294 (munkaidőben hétfőtől csütörtökig 8:00-15:00, pénteken 8:00-11:00 óráig).

 

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet