Lekenyei karácsonyváró rendezvények

Lekenyei karácsonyváró rendezvények

Minden hétvégére jut adventi program Lekenyében, az istentiszteletek, mise és gyertyagyújtás mellett gyermekprogramokkal, vásárral, koncerttel telik majd a községben a karácsonyi ünnepek előtti időszak.

December 1-jén, advent első vasárnapján 13:30 órakor református istentiszteletet tartanak, majd meggyújtják az első gyertyát az adventi koszorún a református templomkertben.

December 7-én, szombaton 16.00 órától kerül sor a X. Regionális családi délutánra a kultúrház nagytermében. Lesz Mikulás ünnepség ajándékosztással, betlehemes bemutató, karácsonyi kézműves-, termelői- és könyvvásár, valamint kézműves foglalkozás is.

A második adventi vasárnapon, december 8-án 14:00 órakor kezdődik az evangélikus istentisztelet, és meggyújtják a második gyertyát a koszorún.

December 15-én, advent harmadik vasárnapján 14:00 órától kerül megrendezésre Bernáth Mátyás adventi koncertje az evangélikus templomban, majd az adventi koszorún, a református templomkertben meggyújtják a harmadik gyertyát.

A negyedik vasárnapon, december 22-én szintén 14:00 órakor katolikus szentmisét tartanak a kultúrház tanácstermében, végül az utolsó, negyedik gyertyát is meggyújtják az adventi koszorún.

  • pr-i, rozsnyovidek


Hagyj üzenetet