Új időpont: május 22.! Bródy János ad koncertet Rimaszombatban

Új időpont: május 22.! Bródy János ad koncertet Rimaszombatban

Frissítés! A  szervezők értesítik a közönséget, hogy Bródy János: Ráadás c. koncertjének új időpontja:  2020. május 22., péntek 18.00 óra. Minden megvásárolt jegy érvényes az új időpontra, s aki még nem vásárolt jegyet, az megteheti (online – www.kulturars.sk).

Bródy János énekes, gitáros, zeneszerző és szövegíró “Ráadás” című koncertje várja a közönséget 2020. március 15-én, vasárnap 18:00 órától a Rimaszombati Városi Művelődési Központ színháztermében. A belépőjegy ára 20 illetve 23€, jegyek elővételben a Tompa Mihály Könyvesboltban és a művelődési központban kaphatók.

Bródy János a magyar rockzene egyik meghatározó alakja. Dalainak legismertebb előadói Koncz Zsuzsa, Halász Judit, Zorán, Somló Tamás, Gerendás Péter. Nevéhez számos sláger szövege kötődik: Filléres emlékeim, Földvár felé félúton, Mama kérlek, Ha én rózsa volnék, Légy hű magadhoz, Haggyá má békibe… Művészi hitvallását a Mit tehetnék érted, A földön járj és az Őszinte bohóc című dalokban fogalmazta meg.

Jelentős sikereket hoztak számára a színpadi művei is (Kőműves Kelemen, István, a király). 2016-ban megjelent Ráadás albuma, melyen vadonatúj számok (Te itt leszel majd mellettem, Magyarok közt európai, Birkaország, Újra ősz van már, Gyere édes, jöjj és korrumpálj) és régi dalok újraértelmezett feldolgozásai szerepelnek. Bródy János dalaiban hitelesen és mindenki által érthetően fogalmazza meg több nemzedék álmait és csalódásait. A Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar énekes, gitáros, zeneszerző és szövegíró nyolc zenésztársával együtt Rimaszombatban kétórás koncert keretében szórakoztatja majd a hallgatóit dalokba foglalt véleményével a szerelemről, barátságról, küzdelemről, szabadságról, magánéletről.

  • rozsnyovidek/www.kulturars.sk


Hagyj üzenetet