Egy nyár másképpen a Debreceni Nyári Egyetemen

Egy nyár másképpen a Debreceni Nyári Egyetemen

A csaknem százéves múltra visszatekintő Debreceni Nyári Egyetem idén online formában valósul meg. “A világon végigsöprő koronavírus-járvány miatt ezen a nyáron le kell mondanunk arról, hogy a Nagyerdő szívében fogadhassuk a magyar nyelv és kultúra szerelmeseit” – nyilatkozták a szervezők. 

Letöltés

“Arról azonban nem kell lemondanunk, hogy a magyar nyelv iránt érdeklődők 2020 nyarán is tanulhassanak és csiszolhassák nyelvtudásukat, sőt találkozhassanak egymással és sokak kedvenc tanáraival. Csak most mindezt nem a Debreceni Egyetem gyönyörű épületében és kampuszán fogjuk biztosítani, hanem a modern technika kínálta lehetőségek segítségével egy majdnem virtuális valóságban: a világhálón online formában.”

Letöltés

A június elejétől augusztus végéig terjedő időszakban három turnusban kínálnak 40 órás magyar nyelvkurzusokat 4-6 fős csoportokban minden szinten. A napi  2 x 45 perces foglalkozások több időpontban is választhatók, így mindenki megtalálja azt a sávot, amely számára a legideálisabb, bárhol is éljen.

Letöltés

A nyelvkurzusok mellett lesznek olyanok is, amelyek a magyar kultúra egy-egy területére (konyha, népdalok, slágerek) kalauzolnak, és annak segítségével fejlesztik a résztvevők addigi nyelvtudását, szókincsét és kulturális ismereteit.

Letöltés

További részletek és jelentkezési lap: http://nyariegyetem.hu/kurzusaink.php

  • rozsnyovidek


Hagyj üzenetet