Rozsnyói Református Egyházközség: online istentiszteletek ezen a héten

Rozsnyói Református Egyházközség: online istentiszteletek ezen a héten

A koronavírus-járvány második hulláma miatt október közepétől szünetelnek az istentiszteletek. Ebben az időszakban a Rozsnyói Református Egyházközség az online térben biztosítja az egyházi alkalmakat. 

Sajnálattal tudatjuk, hogy az állami rendeletek értelmében istentiszteleti és gyülekezeti alkalmaink szünetelni kényszerülnek. A lelki táplálékról azonban szeretnénk gondoskodni, az istentiszteleti alkalmaink hangzó, illetve írott formában elérhetőek lesznek a gyülekezet Facebook oldalán és weboldalán. Itt folyamatosan frissítjük az információkat is – olvasható az egyházközség honlapján.

Akikről tudjuk, hogy nincs internetes elérhetőségük, nekik pedig nyomtatott formában eljuttatjuk az igehirdetéseket. Amennyiben tudunk ilyen személyekről, akik ezt igényelnék és eddigiekben nem jutott el hozzájuk, kérjük jelezzék a beosztott lelkésznél, vagy a gondnok úrnál. Köszönjük!
Ez ügyben bármi kérdés, kérés felmerülne, kérjük, jelezzék a 0905 289 842-es telefonszámon.

Igei szolgálatokkal Egyházunk honlapján is folyamatosan frissülve találkozhatunk, ezekre is szeretnénk odairányítani a kedves Testvérek figyelmét. Továbbá tudatjuk, hogy a Pátria Rádió vasárnaponként 11.00 órától református istentiszteleteket fog közvetíteni ebben a mostani tiltásos időszakban.

Ezen a héten az alábbi alkalmakat érhetők majd el online formában: október 27-én, kedden és 29-én, csütörtökön 18:00 órakor bűnbánati istentisztelet, 31-én, szombaton 18:00 órától ünnepi istentisztelet a reformáció alkalmából, valamint november 1-jén, vasárnap 10:00 órától újborért való hálaadó istentisztelet úrvacsorával.

  • rozsnyovidek/Rozsnyói Református Egyházközség FB, www.rozsref.sk


Hagyj üzenetet