Magyar nyelvű dal az FM Rádió listáján – szavazzon az endorfin együttesre!

Magyar nyelvű dal az FM Rádió listáján – szavazzon az endorfin együttesre!

A rozsnyói endorfin együttes egyedüli magyar zenekarként ötödik hete versenyben van az FM Rádió Demovnica című projektjében. A listán maradáshoz és az eredményes szerepléshez az Önök szavazatára is szükségük van! A ne/vess/meg című dalukra a Demovnica oldalán lehet szavazni. 

Az endorfin egy fiatal rozsnyói alternatív rock együttes. Saját számokat játszanak, valamint klasszikus és kortárs szerzők megzenésített verseit. A zenekar 2012-ben alakult, de a mostani felállás 2019/2020-ban jött létre. Tagjai: Papp Viki (frontwoman, gitár, ének), Rajkó Kevin (szólógitár, vokál), Hranyó Ádám (basszusgitár) és Ambrúzs Balázs (ütősök). A ne/vess/meg című dalt a plátói, majd beteljesült szerelem inspirálta – olvasható a bemutatkozásban a verseny honlapján.

A versenylista minden héten tíz zeneszámból áll, a szavazás aktuális köre vasárnap este 20:00 órakor zárul, és ekkor indul a következő szavazás. A legkevesebb voksot kapó három dal kiesik, helyükre újabb három demófelvétel kerül a tízes listára az új körben. 

Az FM Rádió “Demovnica” elnevezésű rádiós és webes listáján olyan szlovákiai zenekarok felvételei szerepelnek, melyek még nem rendelkeznek kiadó által megjelentetett albummal. A szavazók döntik el, melyik együttes kap esélyt arra, hogy dala elhangozzon az FM Rádió adásában is. A legsikeresebb előadókat évente kétszer, tavasszal és ősszel a rádió zenei dramaturgja választja ki, ezek a zenekarok profi koncertezési lehetőséget kapnak.

  • rozsnyovidek/demovnica, fotó: Tóth Viktor


Hagyj üzenetet