Rozsnyói színházi élet – online beszélgetés

Rozsnyói színházi élet – online beszélgetés

A Rozsnyói Bányászati Múzeum, a Kassa Megyei Önkormányzat kulturális intézménye online élő beszélgetést szervez rozsnyói művészekkel, amelyet 2021. április 22-én 18:00 órától láthatnak az érdeklődők.

A program a “Rozsnyói színházi élet – múzeumpedagógiai kutatás, workshop és prezentáció” című pályázat kísérőrendezvénye, melynek keretében rozsnyói származású színházi művészekkel beszélget Nagy Emese – tájékoztatta portálunkat Badin Gabriella, a projekt vezetője. A beszélgetés résztvevői: Badin Ádám, a Rozsnyói Meseszínház művészeti vezetője, Bocsárszky Attila, a kassai Thália Színház társulatvezetője és Fabó Tibor, a komáromi Jókai Színház Jászai Mari-díjas színművésze. 

Az élő adás ide kattintva tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=SVvYhVbxBCE

A rendezvény a Kassa Megyei Önkormányzat elnöke, Rastislav Trnka védnöksége alatt, valamint a Művészi Alap támogatásával kerül megrendezésre. Technikai segítséget a prágai Ady Endre Diákkör nyújtott, a program partnerei a rozsnyói Actores Városi Színház, a Rozsnyói Meseszínház, a Theátrum Színház, a Kassai Bábszínház, a Kassai Thália Színház és a rozsnyói Pavol Jozef Šafárik Gimnázium.

  • Rozsnyó-vidék



Hagyj üzenetet