Autóbaleset történt Rozsnyó közelében, egy ember meghalt

Tragikus közlekedési baleset történt Rozsnyó és Pelsőc között. Egy ember életét vesztette, egy súlyos sérültet mentőhelikopterrel szállítottak kórházba – tájékoztatta a TASR hírügynökséget Zuzana Hopjaková, az Air-Transport Europe szóvivője.

Két személyautó összeütközött, egy ember nem élte túl a balesetet. A kassai légi mentők egy 64 éves nőt kórházba szállítottak.

„Fej- és mellkasi sérülésekkel szállították a kassai Louis Pasteur Egyetemi Kórházba, a sérült állapota stabil, eszméleténél van” – tette hozzá Hopjaková.

Jana Mésarová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a balesetben egy 69 éves férfi vesztette életét, aki valószínűleg nem adott elsőbbséget, amikor kihajtott a főútra, ez vezetett az ütközéshez. „A másik jármű vezetőjét a rozsnyói kórházba szállították, az előzetes orvosi jelentés szerint könnyebb sérüléseket szenvedett” – tette hozzá Mésarová.

A rendőrség tájékoztatása szerint a járművekben keletkezett kárt előzetesen 7000 euróra becsülték. A rozsnyói rendőrkapitányság bűnügyi osztályának nyomozója emberölés és testi sértés miatt indított büntetőeljárást, a baleset pontos okát még vizsgálják.

Related Posts

Csütörtökön Kassa megyei útjain is tüntetni fognak a gazdák
A választás napján több mint 6500 rendőr fog felügyelni a közbiztonságra
Le kell cserélni a rózsaszín jogosítványokat, az év végén lejár az érvényességük