Vállalkozók a közösségért! – pályázati felhívás

Vállalkozók a közösségért! – pályázati felhívás

A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége jótékonysági versenyt hirdetett, melynek részeként 3 pályázó ötletét 333 euró értékben támogatják. A kiírás célja az olyan kezdeményezések támogatása, amelyek a felvidéki magyar közösség életét szebbé, jobbá teszik – olvasható a felhívásban. A jelentkezési határidő január 17.

A válallkozói szövetség szívesen támogatja azokat a projekteket, amelyeknek céljai között szerepel az oktatás fejlesztése (tapasztalatok, készségek és tudás megosztása), az egészséges életmód és a szabadidős tevékenységek fejlesztése, közösségi terek felújítása/módosítása, környezetfejlesztés, a művészet és a magyar kultúra támogatása, megőrzése, illetve a közösségi élet felpezsdítése.

A versenybe közösségileg aktív magánszemélyek és csoportok, polgári társulások, iskolák és óvodák, továbbá önkormányzatok jelentkezhetnek. Egy résztvevő csak 1 projekttel vehet részt a versenyben.

Pályázni január 17-ig az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges: https://forms.gle/4izbAHAckAL5z4JK8

A kiértékelés feltételei:
– a projekt közösségünk számára kifejtett értéke,
– ötlet és egyediség,
– a projekt eredményei hosszútávon fenntarthatóak,
– a pénzügyi források hatékony felhasználása.

A feltételeknek megfelelő projektekre január 18-31. között lesz lehetőség szavazni a vállalkozói szövetség Facebook oldalán.

– Rozsnyó-vidék


Hagyj üzenetet